Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kitka no dzięki Bogu!!! z siebie tu wszystkie wychodziły!!! szpitale chciały obdzwaniać, detektywów wynajmować! dobrze że w domciu i wszystko ok!!!
Sembo powtórzę po wszystkich że piękniuchne dzieło! to nie jest robota kogoś kto się nie zna na szydełkowaniu!!! a z tyłu co? guziczek?
Dziewczyny mam dziwne pytanko - dużo przybrałyście na wadze? To moja pierwsza ciąża i trochę się martwię bo jak na razie dobiłam do wagi z lipca, czyli niecałe 63, a wszyscy mi mówią że to niezdrowo, że nie powinnam się odchudzać, a ja naprawdę niczego sobie nie odmawiam
jezeli nie odmawiasz sobie niczego to ok ...niezdrowo tez byc otylym ...ale ja np.nie interesuje mnie to co inni mowia moge byc chuda ,gruba jezeli dziecku dostarczane jest wszystko to ok ;-)

Wywróżyła mi jakies 5 kg do konca ciazy w tym 2,5 dla niunia.
pamiętajcie jednakoż że to moja pierwsza szydełkowa sukienka w życiu, ba, pierwsze cokolwiek szydełkowe w życiu (nie licząć pary pantofelków) i jeszcze troche czasu minie zanim będe śmigała jak profesjonalistka
Mam nadzieje, ze plecy dadza mi popracowac troche. W ostatecznosci czeka mnie Apap;]
I pytam sie go rano czy sie boi czy co, a on na to, ze nie chce mi krzywdy zrobic
Ozeszkurde no przeciez te chlopy sa czasem niemozliwe....
Wiadomo, ze kobieta inaczej traktuje ciaze, ale kurde faceci tez by mogli sie czasem przylozyc troche bardziej