reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

kartagina- kazdemu sie troche dupsko rozchodzi w ciazy, jednemu mniej drugiemu wiecej, i to jak bedziemy wygladaly po ciazy tez zalezy tylko i wylacznie od nas samych, nie przejmuj sie niczym, wazne ze dziecko jest zdrowe, a moj m jakos tak lightowo ta ciaze przechodzi, z Nielsiem byl bardziej przejety, teraz wiadomo pomaga mi cieszy sie ale jakby jeszcze do niego nie dotarlo... no nic jak bedzie pierwsza pieluche zmienal to poczuje po raz drugi co znaczy miec bobasa :)

kaja- skad ja znam ten sentyment do zbierania ciuchow :) to rzeczywiscie narozrabialas dzis, oby golabki pomogly zmyc winy :)

camel- tez nienawidze prasowania ;)

noirel- zdrowka dla corci

Marja- wspolczuje przezyc

reklama
NANU, musi byc mozliwe...ja mam plan 60 do 6 lipca:szok::-D..

moja normalna waga 60 i tak tez zaczelam ciaze, ale ja jestem krociak, 167, nie to co Wy , modelki;-)

Mój się chyba w ogóle brzuchem nie interesuje. Raz na kilka dni zapyta: jak tam moja córeczka.
Zresztą mną też się nie przejmuje. Na początku mojej ciążowej drogi usłanej pawiami zarzucał mi non stop, że udaję itp.
Miłość jak nic :confused2:

moja córa chora,ma straszny katar i kaszel,nawet taki nie kaszel tylko chyba ją gardło swędzi więc tak chrząka,ale non-stop,chyba co 30 sekund jest chrząknięcie,Ona się męczy,ja denerwuje ( jak była mała była na sterydach bo non-stop kasłała,więc jestem przewrażliwiona) ale dostała flegamine 3x10ml,pulneo 3x5ml,rutinoskorbin 3x1,sama nie wiem czy na suchy kaszel to te syropy dobre?zawsze myślałam że odkrztuśne są na mokry kaszel :szok: od wczoraj nic lepiej:-(

zaraz znajomi wpadną,więc R.poszedł po jakieś ciacho:-)

Na suchy kaszel nie daje sie wykrztuśnych, tylko przeciwkaszlowe albo zmieniające strukturę.

Marja fatalny miałaś tydzień. Współczuję.

Nanu, myślę że 75 to przy bardzo złych wiatrach będzie, bo tak w rzeczywistości na pewno mniej ;-) Wszystko nam sprzyja - okres wiosenno-letni, ergo tony świeżych warzyw, piękna pogoda na długie spacery i karmienie cycem. Przypominam, że produkcja mleka pochłania dużo kalorii, więc przy mniejszej ich podaży, szybciej się chudnie <33333

Uff

Nareszcie usiadlam! Kuchnia i łazienka posprzatane, zmywarka nastawiona, pościel zmieniona, kurze powycierane, odkurzone i podłogi umyte. Czas na kąpiel i jadę na wyprawę po ciuszki:) jak wrócę to padne chyba. W dodatku zabrakło mi miejsca w czasie na obiad, i nie wymyśliłam jeszcze co w związku z tym... hmm. ..

Citrus
Zatem zepniemy się i mniej nas będzie:D

Nanu ale masz tempo :szok::szok:
Ja obiad prawie skończony mam, ale za to łazienka i toaleta :no:
A tak bardzo mi się nie chce :baffled:, marzę o takiej dochodzącej gosposi.

lo matko, co za torpedy..

ja posprzatane, pranie zrobione, golabki w trakcie..

NANU, ciuszki, znowu:-D? gdzie Ty to pomiescisz:-D?

reklama
hehe u mnie mama jak taka gosposia! od 10 zagina równo! obiadów mam na tydzień, dzieci były na spacerze, zjadły, teraz pranie, łazienka, kuchnia sprzątnięte, zaraz będzie odkurzać i prasować!! a ja tylko leżę, śpię i czytam was ciężaróweczki:) zdjęcie wstawiłam- to mój naturalny kolor włosów:tak:

mój mały też znów z gardłem... i chyba nie będziemy czekać do poniedziałku tylko tym razem na pogotowie się pojedzie.. cały język ma biały a mówi z taką wysoką chrypką... można się pochlastać z tymi chorobami!

dzieczyny gdzie wam się zaczynały te skurcze braxtona? mnie macica boli ale tak jakby skurcze łapały. takie niby kłucie nieprzyjemne i chwilowe to to??

Ostatnia edycja:
Do góry