reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
ja mam ten zastój przez bakterie które wyszły mi w posiewie i przez ucisk kochanej córeczki na nerkę :) ale śmiesznie było jak robili mi usg brzucha to trwało to 45 min bo przez dzidzie mam narządy w różnych miejscach i moich jelit lekarka znależć nie mogła

Witam z wygnania...

Nie doczytam wszytskiego, wybaczcie... u rodzicow jakos nie ma tak miejsca ani czasu na czytanie.

Czy wasze maluchy tez tak skacza po brzuchach? dzis rano moj synus kopał mnie po zebrach, lezał główka w dół a teraz głowka u góry a kopie mnie po pecherzu.. i tak kilka razy an dobe zienia pozycje... fruwa po całym brzuchu....

Skoro mowa o kolacji to u nas racuchy z jabłuszkami :-D

Wiiki wspóczuje bólu, oby szybko minął.

Mysiak jak ja byłam u rodziców tydzien przy okazji świąt to też nie miałam czasu nic tu skrobać. Mój synio tak dziś się kręcił jak wracałam ze sklepu, że aż musiałam stanąć w miejscu. W

Ja jestem przeczulona na kaszel krtaniowy bo moja córcia miała zapalenie krtani wiele razy i lekarz uświadomił mnie jakie to niebezpieczne. Dobrze działa ekspozycja na chłodne powietrze i nawilżanie sypialni.

.

ja też,gdy miała 2 latka trafiłyśmy do szpitala,po nocy gdy się prawie udusiła a pogotowie nie przyjechało :szok: a potem nawilżacz i jonizator powietrza,wziewy i nebulizator...wszystko przeżyłam,dlatego tak panikuje jak ma "fokowy" kaszel... tylko opieprzyć tą lekarkę ,że na suchy kaszel dała wykrztuśne syropy,ale to ojciec był z małą,ja odstawiłam,dałam cebulowy i prawie jesteśmy zdrowe...ehh...niech już ta zima się skończy

Ostatnia edycja:
Dzień dobry!
Mnie coś ból bioder pół nocy dokuczal więc postanowiłam wstać. Pranie się już pierze więc przed wyjazdem do babci uda się jedną porcję choć opanować. Miłej niedzieli babolki! :D

Oszaleję, a jeśli nie oszaleję, to kogoś na pewno zamorduję niechcący. Trzecią noc z rzędu nie mogłam zasnąć ze względu na ból pleców. Ale nie tam, że lędźwiowy, czy coś, bo taki to akurat nie problem, kładę się i przechodzi. Pod prawą łopatką mnie boli, tak z 5-10 centymetrów niżej. Tak boli, że ani na lewym boku się położyć (bo się ta część pleców wówczas lekko zgina), ani na prawym. Najlepiej jest na plecach, ale leżę w pozycji półsiedzącej. Tyle dobrego, że okazuje się, że ta półsiedząca pozycja, gdzie mam dużo poduszek pod plecami i głową, jest całkiem wygodna. Brzuszek też nie uciska niczego w środku, bo jest wysunięty, a nie uciska całym ciężarem jak w pozycji "na płasko".

I mimo tego cholerstwa obejrzałam wczoraj "Życie Pi". Polecam, bardzo "metafizyczny" :)

Dziewczyny współczuje bólu.
Citrus może to jakiś nerwoból ?
nanu a może się wczoraj przeforsowałaś?
ja też rano wstałam 6.30:szok:
dziś jedziemy do mojej siostry na obiad no i muszę dokończyć prace a nie chce mi się jak nie wiem co.
miłej niedzieli majóweczki

reklama
Do góry