reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

Witam sie po pracy, z oficjalna pierwsza zgaga w ciąży.!
Mąż kupił mi wczoraj antybiotyk, który brałam poprzednim razem na zatoki i widzę nieznaczna poprawę.Nos lekko sie odetkal, ale uszy przytkane, wiec glucham jak pień:-)
Zrobił tez wczoraj zakupy ciuszkowe. Napisałam na kartce rozmiar ' new born', natomiast mój kochany przyniósł do domu jakiś dla wczesniakow (2.5kg). Usmialam sie. Ale śliczne bodziaczki, spioszki. Sprobujemy wymienić dziś, a jak sie nie da, to Ania bedzie miała za jakiś czas w co ubierać lalki:-)

Aniaczku, bądź dzielna w szpitalu, niech pobyt minie Ci jak najszybciej!

Citrus, osoba, która taki komentarz napisała, z pewnością nie była nigdy w ciąży. Twój blog i pisz na co masz ochotę.Na ból ńiezmiennie polecam rozgrzewanie.

Wszystkim miłej niedzieli życzę:-)

reklama
hej dziewczyny oto mój kolejny projekt ale tym razem zajął mi tylko 3 godzinki, bezrękawnik swetrowy z kapturkiem, jeszcze bez guziczków bo nie doszły, ale bedą z przodu (6).
20130120524.jpg20130120525.jpg

Sembo, 3 godziny? :szok: Weź no sobie jakąś manufakturę otwórz, bo normalnie masz "potenszyl" :-)

Nie no, dziewczyny, post pisałam skrajnie przerysowany, ale każdy inteligentny człowiek rozumie ironię... tzn. tak myślałam :-D Ale nic to, nieistotne, tak tylko wtrąciłam a propos naszych narzekań na stan fizyczny :-)

Wróciłam ze sklepu, postanowiłam sobie zrobić malusieńki imieninowy prezent na jutro i wstąpiłam do Yves Rocher, kupiłam szampon i odżywkę (tych nigdy za wiele, a ja mam bzika na punkcie włosów), później szczoteczkę do twarzy i chabrowy lakier do paznokci, bo chaber będzie mocnym trendem wiosny (a nie mam co liczyć na chabrową odzież przynajmniej dopóki się maleństwo nie wykluje, przecież nie kupię NAMIOTU na dwa miesiące...), yeah! :cool2: Dosłownie parę groszy człowiek wyda, a nastrój lepszy od razu i dzień mniej podły się wydaje :-)

A ja się właśnie zastanawiam, czy nie obciąć włosów na krótko...
Może to mi nastrój poprawi, bo jak na razie duuuuuuuupa.

Chabrowy powiadasz....

A jakie masz długie teraz? Z krótkimi to różnie bywa, trzeba mocno pomyśleć, czy się naprawdę chce. Całą młodość miałam krótkie włosy, takie na 3-4 cm, zapuszczam od czterech chyba lat i tak długo to trwa... :-D

Chabrowy, chabrowy. Widziałam w Reserved nową kolekcję, dużo rzeczy w tym kolorze. Na dodatek wygląda na to, że znów będą pastele, trochę motywów kwiatowych, gdzieś mi też mignęła limonka (ulubiony mój kolor <3). Optymistycznie, ładnie i wiosennie, ale niestety brudząco i ryzykownie, bo do pastelowych spodni trzeba mieć bardzo dobrą figurę :-(

Teraz mam takie lekko za ramiona. Ale też zapuszczam od 2 lat chyba...
Miałam zupełnie krótkie i jakieś boby. Chyba mi w krótkich włosach lepiej...

Sembo podziwiam!

Zapo no jasne jak szaleć to szaleć :) Będzie Ci wygodniej i lżej, szybciej będą schły. Mi niestety w krótkich nie jest ładnie mam ich za dużo i na wszystkie świata strony się ukłądają

reklama
Zapominajka, a jeśli zetniesz pod wpływem wkurzenia, to po czasie możesz się wkurzyć na to, że ścięłaś. Przeczekaj lepiej, to będziesz mieć pewność, czy faktycznie chcesz, czy nie ;-)

Do góry