reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

a jaki komentarz pod filmem:-D "Pewna pobożna akuszerka odebrała wiele trudnych porodów. Nie mogąc patrzeć na męki rodzących, pewnego dnia poszła do kościoła i zaczęła sie modlić, prosząc Boga, aby ojcom tych dzieci dał odczuć ból porodowy. Od sklepienia odezwał się potężny głos, że jej modlitwa została wysłuchana. Na drugi dzień odbierała szczególnie ciężki poród. Tatuś dziecka spokojnie czekał, palił sobie papieroska, pociągał piwko, i wyglądał przez okno, jakby nigdy nic. Akuszerka wyjrzała na korytarz i pyta go, co czuje.
- Nic, wszystko w porządku. Ale niech pani popatrzy na tego listonosza, wrzeszczy i zwija się, jakby rodził!" :-D

reklama
cześć dziewczyny,
mnie dziś też czeka ciężki dzień.
jak wrócę to napisze i sprawdze co tam u Was.
a tymczasem milego dnia!
p.s. zapominajka umówilaś się do fryzjera?

Citrus ja Cię proszę, do kogo ten Twój mógłby chcieć odejść, jemu to chyba wszystkie marzenia się spełniły ma babę o połowę młodszą, inteligentną jak wnioskuje z Twoich wpisów, chętną do .... (nie obraż się ) czego mógłby chcieć więcej? Innego koloru włosów ? Niech on drży o Ciebie

no hej babeczki...
u mnie za oknem armagedon:eek: śniezyca taka,-10 ,noz kurde az strach z domu wychodzic:sorry: a tak mi sie spacer marzy.

wikki jak sie czujesz?? Jak nereczka??

Powiem Wam ,ze mała to tak ze skrajnosci w skrajnosc. Albo straszy i nie rusza sie cały dzień,albo tak szaleje,że z kilometra widac szał jaki trwa w moim brzuchu:laugh2: Zdcydowanie wole to drugie:-)

Ide po kawe i jakies sniadanie...

dobry,

Noelle czuję się o niebo lepiej, antybiotyk jeszcze mam brać przez 5 dni ale już mnie nie boli i jest super. Dziękuję, że pytasz :)
U nas śniegu też nasypało, dzieci pewnie mają radochę zwłaszcza, te które mają ferie.
Moi rodzice dziś przyjadą z wizytą, zmartwili się moim zdrowiem i postanowili wpaść z wałówką :) i porozpieszczać córę :)

Franama ja tez dzisiaj bede miala ciezki dzien... Wlasnie wypilam glukoze (tragedii nie ma) i czekam 2 godz przed gabinetem... A do Enel-Medu jechalam ponad godzine przez mega korki :/ Do pracy wpadne tak glodna ze zagryze chyba wszystkich ;) Chyba juz nie chce mi sie pracowac tzn. Pracowac nawet bym mogla, ale dojazdy mnie wykanczaja!

W nocy mialam koszmary! Snilo mi sie ze moj A odchodzi ode mnie i az musialam go obudzic w nocy i zapytac czy mnie na pewno kocha ;) To pewnie dlatego ze wczoraj zla bylam na niego ze zamiast litowac sie nade mna z powodu bolu plecow gral sobie na konsoli i z fichem poszlam spac... Chyba hormony buzowaly:)

Po pracy ide do fryzjera i zrobic paznokcie - musze sobie humor poprawic ;)

wikki - zdrowka zycze!

wikki to super:-) wałóweczka:-) mmmm.......:) No i extra,ze juz lepiej sie czujesz. Ja mialam ten ucisk tylko przez małą bo sie uparła na ta nerke.A ty jeszcze jakies bakterie więc zapewne bolało na całego:/ Ale co bedziemy wspominac;D Wazne ze juz nie boli!!!
Hmmm...a moja córa znowu po nocnych szaleństwach przywedrowała całym swym jestestwem na prawą strone. Oby z dala od nerki:-D

haha ach te córy. Moja właśnie przemaszerowła na lewą stronę, bo tam mi tak brzuch falował, że śmiałam się sama do siebie i pewnie dlatego też poczułam taką ulgę. Oby to się nie powtórzyło.

PolaTola fajnie, że masz neta to się nie nudzisz przed gabinetem, ja miałam tylko książkę i na dodatek nie mogłam się skupić na czytaniu ale czas jakoś zleciał. Daj znać jak wyniki z glukozy.

Wczoraj zrobiłam pyszne ciasteczka owsiane i właśnie sobie zajadam do kawki inki korzennej hmm żyć nie umierać :)

reklama
Pola pozazdroscic braku takich sensacji ,jakie mialam ja ,po glukozie:-) po tygodniu na sama mysl o glukozie mi słabo:eek:

Własnie moze dzisiaj wyniki bede miala,o ile męzowi wydadzą.

Do góry