Marciosz - film mega;D Proponuje popodpinac do tego urzadzenia wszystkich facetow - szczegolnie lekarzy, tych z NFZu i z Ministerstwa Zdrowia;D
Zapo - tez mnie juz raz naszlo zeby wlosy sciac - ale zrezygnowalam, bo w ciazy ponoc rosna szybciej i jest sznasa, ze je w koncu zapuszcze
Ja jako dziecko bylam blond i przez wiekszosc zycia tez. Ale jakies 2-3lata temu przefarbowalam sie na braz i tak mi dobrze;D I dzis mam zamiar zakupic farbe do wlosow bo odrost to mi sie juz niezly puscil...
No i posiadaczka piegow tez jestem - niestety mam je na calej twarzy. jako dziecko nienawidzilam ich ale teraz juz mi wszystko jedno;p
Jejuuuu
Citrus ja o zadnych igraszkach nie mysle nawet;/ Co wieczor czuje sie jak polamana stara babcia a w dodatku zmeczona . A w dzien nawet czasu nie ma... I juz jakos sie do tego przyzwyczailam, moj chlop tez.
Mdła - mnie skurcze lydek czasem lapia ale w dzien. Albo palcow u nog
Mnie wkurzaja teksty typu "Ciaza to nie choroba" - tak moga sobie mowic osoby ktore czuly sie wysmienicie!! Nawet moj chlop czasem patrzy na mnie jak bym nienormalna byla i mowi ze drugiego dziecka chyba nie bedzie skoro ciaza to dla mnie taka meka

Nozeszkutwajegomac;/ Ale jak mam sie czuc skoro :
-przez pierwsze 3miechy bylam senna na maxa i mialam potworne mdlosci, odrzuty zapachowe i tym podobne sensacje,
-po 13 tygodniu prawie do 20 czulam sie wysmienicie - mnostwo energii i checi na wszystko,
-a od 20 tyg mniej wiecej zaczely sie znowu schody - potworne bole plecow, do ktorych teraz dolaczyl bol zebra (nie wiem czy to mlody sie ulokowal pod zebrem czy co?) i do tego bole miednicy:-( I gdyby to kur** lekko bolalo to bym sie nawet slowem nie odezwala! A ja kazdego dnia modle sie, zeby to sie w koncu skonczylo

Bo czuje sie doslownie jakby mnie ktos porzadnie skopal...
Z tych negatywnych rzeczy jeszcze - u mnie pogoda paskudna! Teraz pada cos na zasadzie zamarznietego sniego-deszczu i jest mega slisko, wiec trzeba uwazac jak sie chodzi.
A z tych pozytywnych-bylismy dzis u babci mojego malza z kwiatkami i dostalam do domu pyszne ciasto;D A popoludniu mam zamiar sie odstresowac na malych zakupach... Moze w koncu kupie cos sobie bo juz daaaaawno nic sobie nie kupilam...

Tylko nie wiem jak taki zlamas bede chodzic po tych sklepach
P.S. Net mi sie zacial juz mi mialo wciac tego posta ale sie odratowal ufff... Bo nie napisala bym tego jeszcze raz