reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

dzień dobry kochane:-)
ledwo zwlekłam się z łóżka a tu u was same pyszności od rana:-D
ja dzisiaj tak zwyczajnie tzn makaron zapiekany z jabłkami bo mnie jakoś na słodki obiad naszło;-)

reklama
Hej;

u mnie też slizgawica i mróz arktyczny. Kaja weź sobie te temperatury. Ja jednak wolę cieplejszy klimat ;-)
W piątek ma być ok -20 a potem odwilż. To dopiero będzie masakra...

Citrus owocnych poszukiwań. Masakra z tym ubezpieczeniem. Mam nadzieję, że szybko dojdziesz do ładu i będziesz miała normalne świadczenia!

a ja go nie kcem:szok::-D tego mrozu:-p

kurde, wiecie, ze ja mam cos z glowa moze, ale marze o tym, zeby oddac komus np nerke, albo kawalek watroby, albo chociaz szpik...to tak apropos tego co mowia wlasnie w dd tvn:-D

ale pospalysmy:-)

Meble hmmmm, ogólnie projekt taki zwykły. Nic czego bym sama nie zrobiła. Tylko tyle, że wymaga przeróbki instalacji H2O i pochowania rurek ( których 4 lata temu przy remoncie żadna z 4 ekip pochować nie chciała/umiała/miała swoje wizje).
Bez robocizny i sprzętu, czyli meble+ montaż wyszło nam jakoś 12 000.
To samo w Ikea na bazie elementów które mamy i częściowo z naszym sprzetem jakoś 5500, ale montaż samodzielny wiadomo.
Zobaczymy co powie zmyślny instalator - bo obawiam się, że to samo co tamci. I pewnie złożymy kuchnię sami.

wstałam. oczy mnie bolą po wczorajszym i żeby się nie denerwować poszłam wcześnie spać. jak się obudziłam to pogadaliśmy z M i jak chce to niech przepisuje dzieci ale będzie chodził po lekarzach! normalnie wstyd tak matkę swoich dzieci denerwować!!
na nic dziś nie mam ochoty... ale poprawiają mi humor te wasze kalafiorki, rzodkiewki...
miłego dnia!!

Za mną chodzi żółta fasolka.... Czekam już na wiosnę i te wszystkie pyszności:-D
Moje aktualne plany dotyczą głównie jedzenia.

Kaja niezłe masz jazdy... Ja mam zupełnie inne marzenia i jeśli zawierają ingerencję chirurga - to plastycznego :-D

moja chec ingerencji chirurga plastycznego sie definitywnie skonczyla, jak napomknelam o tym kiedys mojej macoszce, a ta mi od reki, jako ze jest ordynatorem chirurgii tu taka wizyte zalatwila, myslalam ze sie tam spale, wyszlo na to , ze mam fanaberie i jestem durna...i jeszcze cycki trzeba bylo pokazywac, brrrrrrrrr:-D

Ooooo, rzodkiewkę... <3
Tak jeszcze nie jadłam, żeby kalafiora z rzodkiewką w surówce łączyć, ale musi fantastycznie zaostrzać smak, dzięki za podpowiedź!

o moja ciocia robi taką sałatkę, tylko nie pamiętam wszystkich składników - układa się dokoła talerza kalafiora,a w środek pomidory, jajka i rozdkiewki pokrojone w "ósemki" lub inne w miarę duże kawałki, polewa własnie sosem jogurtowo - czosnkowym i posypuje zieloną cebulką... tylko nie pamiętam czy jeszcze coś do środka daje... następnym razem spisze wszystko dokładnie

Meble hmmmm, ogólnie projekt taki zwykły. Nic czego bym sama nie zrobiła. Tylko tyle, że wymaga przeróbki instalacji H2O i pochowania rurek ( których 4 lata temu przy remoncie żadna z 4 ekip pochować nie chciała/umiała/miała swoje wizje).
Bez robocizny i sprzętu, czyli meble+ montaż wyszło nam jakoś 12 000.
To samo w Ikea na bazie elementów które mamy i częściowo z naszym sprzetem jakoś 5500, ale montaż samodzielny wiadomo.
Zobaczymy co powie zmyślny instalator - bo obawiam się, że to samo co tamci. I pewnie złożymy kuchnię sami.

o rany... 12 tys.????? chyba ze sprzętem do zabudowy?

kurde, ja robiłam 2 lata temu i zapłaciłam 5! nie licząc oczywiscei sprzętu do zabudowy

kaja, te pomysły to moze odłóż na później?

reklama
Do góry