reklama
wiolonczela42
Fanka BB :)
Powodzenia na badaniach ja jutro się wybiorę najprawdopodobniej. w zeszłej ciąży jakoś to przeżyłam choć nie cierpię słodzić. Dziewczyny , czy skurcze porodowe przypominają jakoś te w łydkach???
Dziewczyny wiecie może czemu nie widać moich suwaczków?
Ostatnia edycja:
witam,
aisha, super
cytryna, powodzenia w piciu ulipka
wiolonczela, skurcze w łydkach jeśli chodzi o skalę bólu to w stosunku do porodowych dla mnie jak 1:10
jeszcze zalezy w której fazie... aróżnica jeszcze taka, że te porodowe dają odpocząć, a w łydkach póki nie rozciagniesz to trwa... za to łydka - góra minuta, poród - góra? hmmm ... u mnie 14 godzin
własnie wczoraj wieczór urodziłą dziewczyna z grudniówek 2009 - fuksiara - jeszcze o 16.50 pisała na BB, a o 20.15 urodziła
ja też tak chcę!!!!!!!!!!!!!!!!!!! byle zdążyć do szpitala
ja mam dzisiaj "biegany" dzień, wiec pewnie bedę musiała nadrabiać 200 stron jak wróce
zdrówka, dobrego samopoczucia i miłego dnia
ps. moze dziewczyny które juz zdecydowały o imieniu, wyślą privy (chyba do biedroneczki?) - sie lista uaktualni
sama oczywiscie;-)
aisha, super
cytryna, powodzenia w piciu ulipka
wiolonczela, skurcze w łydkach jeśli chodzi o skalę bólu to w stosunku do porodowych dla mnie jak 1:10
własnie wczoraj wieczór urodziłą dziewczyna z grudniówek 2009 - fuksiara - jeszcze o 16.50 pisała na BB, a o 20.15 urodziła
ja też tak chcę!!!!!!!!!!!!!!!!!!! byle zdążyć do szpitalaja mam dzisiaj "biegany" dzień, wiec pewnie bedę musiała nadrabiać 200 stron jak wróce
zdrówka, dobrego samopoczucia i miłego dnia
ps. moze dziewczyny które juz zdecydowały o imieniu, wyślą privy (chyba do biedroneczki?) - sie lista uaktualni
Cześć
U nas w nocy nasypało kolejne 10 cm śniegu. Mam nadzieję, że teraz da się chodzić po wczorajszej ślizgawce...
Bardzo podoba mi się teoria, że do 3 miesiąca się paznokci nie obcina, bo odpadają
Jakim cudem ta położna jeszcze pracuje?

U nas w nocy nasypało kolejne 10 cm śniegu. Mam nadzieję, że teraz da się chodzić po wczorajszej ślizgawce...
Bardzo podoba mi się teoria, że do 3 miesiąca się paznokci nie obcina, bo odpadają

Jakim cudem ta położna jeszcze pracuje?

Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Hej;
Nie raczej te na okres, ale są milion razy silniejsze. A z suwaczkami musiałas cos przedobrzyć. Spróbuj je raz jeszcze wkleić.
Kaja niezła połozna. Może ona sama jak te grupy wsparcia...
Kora ja też mogę edytowac listę, więc jeśli coś chcesz szybciej to pisz.
I nigdy nie słyszałam o tym, żeby paznokcie noworodkom same odpadały
Powodzenia na badaniach ja jutro się wybiorę najprawdopodobniej. w zeszłej ciąży jakoś to przeżyłam choć nie cierpię słodzić. Dziewczyny , czy skurcze porodowe przypominają jakoś te w łydkach???
Nie raczej te na okres, ale są milion razy silniejsze. A z suwaczkami musiałas cos przedobrzyć. Spróbuj je raz jeszcze wkleić.
Kaja niezła połozna. Może ona sama jak te grupy wsparcia...
Kora ja też mogę edytowac listę, więc jeśli coś chcesz szybciej to pisz.
I nigdy nie słyszałam o tym, żeby paznokcie noworodkom same odpadały

Mdła
Dzien dobry!
Jest i ona!Przyjechala!Nasza SZUSZARA.Bedziem dzis prac i suszyc a pozniej prac i suszyc a nastepnie...prac i suszyc
Czekam tylko na malzonka zeby podlaczyl...
Z zadan kreatywnych
alma.Bede robic jutro palme z kosza do gry.W piatek jest bal w przedszkolu pod haslem "dzungla" i dekoracje tez trzeba przygotowac
Wiec jutro bede tworzyc palme o poranku.Dzisiaj ogar po chorobie(tak,tak-juz jest znacznie lepiej) i kapiel szczeniaka bo od blota sniegowego posklejany caly 
No i jestcte obiad.Czyli makaron z indorem i warzywkami...Mniam...No to do roboty
Jest i ona!Przyjechala!Nasza SZUSZARA.Bedziem dzis prac i suszyc a pozniej prac i suszyc a nastepnie...prac i suszyc

Czekam tylko na malzonka zeby podlaczyl...
Z zadan kreatywnych
Wiec jutro bede tworzyc palme o poranku.Dzisiaj ogar po chorobie(tak,tak-juz jest znacznie lepiej) i kapiel szczeniaka bo od blota sniegowego posklejany caly 
No i jestcte obiad.Czyli makaron z indorem i warzywkami...Mniam...No to do roboty

Cytryna biorąc pod uwagę że ty nie słodzisz tylko używasz słodzika to nieźle się dziś zapowiada! POWODZENIA! A Waldek dał się namówić?
natalia_bis niezła historia o paznokciach! ale że rodzice w to uwierzyli i nikt im nie powiedział! mi tylko mówili żeby nie opcinać a obgryzać takiemu maleństwu!
ullana a próbowałaś oliwki Ziajka? też nie uczula a przynajmniej nie pozostawia tak strasznych plam na ciuchach jak bambino (wiem bo stosowałam przy pierwszym dziecku i MASAKRA!!
Kaja żeby tylko to naturalne rodzenie skończyło się dla was dobrze! takie stawianie na samą matkę naturę to przecież głupota- są różne przypadki a matki mają różne przejścia!!!powodzenia
jak na obywatelstwo nie polskie świetna polszczyzna!!:-)
Aisha super filmik ku pamięci tej ciąży!!! sporo tych usg miałaś!!:-)
kora każdy następny poród (naturalny) ponoć łatwiejszy
więc może będzie 4 a nie 14h??
a skurcze łydek to skala -5:10!!!!!!!

Mdła ależ będzie się działo!! dawaj później sprawozdanie!
DZIEWCZYNY WAS TEż TAK NAPARZAJą żEBRA? MOżE TO OD LEżENIA.... TRAGEDY...

natalia_bis niezła historia o paznokciach! ale że rodzice w to uwierzyli i nikt im nie powiedział! mi tylko mówili żeby nie opcinać a obgryzać takiemu maleństwu!

ullana a próbowałaś oliwki Ziajka? też nie uczula a przynajmniej nie pozostawia tak strasznych plam na ciuchach jak bambino (wiem bo stosowałam przy pierwszym dziecku i MASAKRA!!
Kaja żeby tylko to naturalne rodzenie skończyło się dla was dobrze! takie stawianie na samą matkę naturę to przecież głupota- są różne przypadki a matki mają różne przejścia!!!powodzenia
kora każdy następny poród (naturalny) ponoć łatwiejszy

Ostatnia edycja:
ja już też wyszłam z łóżka
kawka wypita a tato S. dostał pierwszego kopniaka od córki
jaka radocha! 
na 14:30 jadę po zwolnienie, S. obiecał pojechać ze mną więc szybko pójdzie
na obiad naszło mnie dziś na pierogi z jagodami lub truskawkami - zobaczymy jakie owoce uda mi się zdobyć!!!
a teraz wyprawie S do pracy, wszamam śniadanie, prysznic, projekt dokończyć i posłać mailem i już! uff!!!
na 14:30 jadę po zwolnienie, S. obiecał pojechać ze mną więc szybko pójdzie
na obiad naszło mnie dziś na pierogi z jagodami lub truskawkami - zobaczymy jakie owoce uda mi się zdobyć!!!
a teraz wyprawie S do pracy, wszamam śniadanie, prysznic, projekt dokończyć i posłać mailem i już! uff!!!
citrus
Kartagina, we wrześniu przezornie odstawiłam słodzik, więc używam znowu cukru... 
Glukoza nie taka zła. Słodka, no bo słodka, ale dupy obrzydliwością nie urywa. Przeżyłam bez problemu i zleciało szybko. Po południu dostanę wyniki, ciekawe jakie będą ;-)
Pan mój oczywiście pojechał ze mną, w trakcie czekania skoczył do znajomego, bo ma coś tam do zrobienia w jego mieszkaniu, jakąś drobną robótkę.
Jutro rano z kolei mam wizytę kontrolną u naczyniowca, żeby popatrzyła sobie na moje żylaste pęciny. A później wyniki kolokwium...

Glukoza nie taka zła. Słodka, no bo słodka, ale dupy obrzydliwością nie urywa. Przeżyłam bez problemu i zleciało szybko. Po południu dostanę wyniki, ciekawe jakie będą ;-)
Pan mój oczywiście pojechał ze mną, w trakcie czekania skoczył do znajomego, bo ma coś tam do zrobienia w jego mieszkaniu, jakąś drobną robótkę.
Jutro rano z kolei mam wizytę kontrolną u naczyniowca, żeby popatrzyła sobie na moje żylaste pęciny. A później wyniki kolokwium...

Ostatnia edycja:
reklama
Kaja jak będziesz potrzebowała wspólnika (do zabójstwa położnej) to szybkie info i jestem ... a potem poszukamy jakiejś grupy wsparcia:-)
Aisha fajny pomysł:-)
Cytryna tylko dobrze pilnuj tych siuśków ... co by Ci się ostatnia przygoda nie powtórzyła ;-)![]()
zanotowalam
same sobie grupe wsparcia zalozymy, a co tam, nie bedziemy sie podpierac

AISHA, super pomysl, swietna pamiatka na kiedys:-)
Cytryna biorąc pod uwagę że ty nie słodzisz tylko używasz słodzika to nieźle się dziś zapowiada! POWODZENIA! A Waldek dał się namówić?
kora każdy następny poród (naturalny) ponoć łatwiejszywięc może będzie 4 a nie 14h??
a skurcze łydek to skala -5:10!!!!!!!
bom ja Polak, tylko wywieziony, bez pytania

moja Marysia mowi tak:; kto ty jestes polak bialy , jaki znak twoj -kucyk maly

mnie zebra nie bola, ale placy czasem, uuuu...
dzien dobry lalencje
CYTRYNA, trzymaj sie tam dzielnie!
Podziel się: