Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja też tak chcę!!!!!!!!!!!!!!!!!!! byle zdążyć do szpitalaPowodzenia na badaniach ja jutro się wybiorę najprawdopodobniej. w zeszłej ciąży jakoś to przeżyłam choć nie cierpię słodzić. Dziewczyny , czy skurcze porodowe przypominają jakoś te w łydkach???
Dziewczyny wiecie może czemu nie widać moich suwaczków?

Wiec jutro bede tworzyc palme o poranku.Dzisiaj ogar po chorobie(tak,tak-juz jest znacznie lepiej) i kapiel szczeniaka bo od blota sniegowego posklejany caly 

Kaja jak będziesz potrzebowała wspólnika (do zabójstwa położnej) to szybkie info i jestem ... a potem poszukamy jakiejś grupy wsparcia:-)
Aisha fajny pomysł:-)
Cytryna tylko dobrze pilnuj tych siuśków ... co by Ci się ostatnia przygoda nie powtórzyła ;-)![]()
same sobie grupe wsparcia zalozymy, a co tam, nie bedziemy sie podpierac

Cytryna biorąc pod uwagę że ty nie słodzisz tylko używasz słodzika to nieźle się dziś zapowiada! POWODZENIA! A Waldek dał się namówić?
natalia_bis niezła historia o paznokciach! ale że rodzice w to uwierzyli i nikt im nie powiedział! mi tylko mówili żeby nie opcinać a obgryzać takiemu maleństwu!
ullana a próbowałaś oliwki Ziajka? też nie uczula a przynajmniej nie pozostawia tak strasznych plam na ciuchach jak bambino (wiem bo stosowałam przy pierwszym dziecku i MASAKRA!!
Kaja żeby tylko to naturalne rodzenie skończyło się dla was dobrze! takie stawianie na samą matkę naturę to przecież głupota- są różne przypadki a matki mają różne przejścia!!!powodzenia
jak na obywatelstwo nie polskie świetna polszczyzna!!:-)
Aisha super filmik ku pamięci tej ciąży!!! sporo tych usg miałaś!!:-)
kora każdy następny poród (naturalny) ponoć łatwiejszywięc może będzie 4 a nie 14h??
a skurcze łydek to skala -5:10!!!!!!!
Mdła ależ będzie się działo!! dawaj później sprawozdanie!
DZIEWCZYNY WAS TEż TAK NAPARZAJą żEBRA? MOżE TO OD LEżENIA.... TRAGEDY...