reklama
Ło matko w końcu was doczytałam
nie było mnie jeden dzień i tyle do nadrobienia 
Wczoraj jak przyjechałam do domu po glukozie to padłam na pysk
zasnęłam o 11:30 i obudziłam się o 16
No i wieczorem nie mogłam zasnąć, kręciłam się chyba pół nocy, wstawałam do kibelka chyba z 10 razy, a jak już mi się udało przysnąć, to śniły mi się takie głupoty i koszmary ... heh że nie wiem co było gorsze.
Dziś wstałam o 6 wypiłam z mężem kawkę i wróciłam do spania ale jak mi się udało przysnąć, to i rano jakieś głupie sny ... więc stwierdziłam, że już wystarczy;-) tego spania.
Mała sobie urządziła od rana imprezę, że już nie wiem jak mam leżeć ....
Doczytałam was ale nie pamiętam co której miałam odpisać ... to chyba demencja
nie było mnie jeden dzień i tyle do nadrobienia Wczoraj jak przyjechałam do domu po glukozie to padłam na pysk
zasnęłam o 11:30 i obudziłam się o 16
No i wieczorem nie mogłam zasnąć, kręciłam się chyba pół nocy, wstawałam do kibelka chyba z 10 razy, a jak już mi się udało przysnąć, to śniły mi się takie głupoty i koszmary ... heh że nie wiem co było gorsze.
Dziś wstałam o 6 wypiłam z mężem kawkę i wróciłam do spania ale jak mi się udało przysnąć, to i rano jakieś głupie sny ... więc stwierdziłam, że już wystarczy;-) tego spania.
Mała sobie urządziła od rana imprezę, że już nie wiem jak mam leżeć ....
Doczytałam was ale nie pamiętam co której miałam odpisać ... to chyba demencja

Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Cześć grubaski ;-)
Super!!!! Bardzo się cieszę. Pokażesz fotkę tego cuda?
A co do pracy, to może czas zwolnić?
Hehehehe;
bardzo dobra myśl poranna.
Ja się dziś też na lumpki wybieram, choć na razie pada deszcz...
czyszczenie sofy się powiodło, zrobiłam na próbę połowę, wróciłam z roboty a sofa cacy, zero zacieków mocniejsze plamy wyblakły słabsze zniskły a materiał jakoś 'odmłodniał'mąż włśnie zrobił zdruga połowę. Będą z sofy jeszcze ludzie. Potraktowałam ją mieszanką vanisha do dywanów, vanisha do ubrań, płynu do czyszczenia blatów, CIFu i Fairy
zrobiłam mega piane i wyszorowałam twarda stroną gąbki
kurde już nie wyrabiam w robocie dziś po 5 godzinach mój kręgosłup wołał o pomste do niebios...
Super!!!! Bardzo się cieszę. Pokażesz fotkę tego cuda?
A co do pracy, to może czas zwolnić?
cześć mamuśki
obudziłam się z myślą ,ze muszę zakupić sobie nowy stanik.Więc jak zaprowadze cóeczke do przedszkola jadę do galerii.
odezwe się poźniej
buziaki
Hehehehe;
bardzo dobra myśl poranna.
Ja się dziś też na lumpki wybieram, choć na razie pada deszcz...
witajcie 
Zapominajko cóż za miłe przywitanko
Ja wczoraj poszalałam po lumpeksie i kupiłam małej kilka rzeczy teraz radość z tego przez tydzień będzie
Kora gratuluję mieszkanka, ale fajnie, że tak się udało i kiedy przeprowadzka?
Aśka a jak wyniki glukozy już coś wiesz? Moja mała od rana też aktywna, postanowiła poranny fitnes w brzuchu urządziś a teraz do kawy sobie ciastko (ciasto) moje owsiane podjadłam to zaraz pewnie będzie impreza na całego
Framama mi też by się przydał nowy stanik ale jak pomyślę, że w sklepie muszę ściągać po kolei wszytskie części górnej garderoby to jeszcze mogę w swoim starym pochodzić
ale mam nadzieje, że Ty coś wybierzesz
Sembo uderzaj na zwolnienie, czas odpocząć przed majem
A ja za 2 godzinki na fitnes juz się cieszę, mój kręgosłup uwielbia takie ćwiczenia
Zapominajko cóż za miłe przywitanko
Ja wczoraj poszalałam po lumpeksie i kupiłam małej kilka rzeczy teraz radość z tego przez tydzień będzie Kora gratuluję mieszkanka, ale fajnie, że tak się udało i kiedy przeprowadzka?
Aśka a jak wyniki glukozy już coś wiesz? Moja mała od rana też aktywna, postanowiła poranny fitnes w brzuchu urządziś a teraz do kawy sobie ciastko (ciasto) moje owsiane podjadłam to zaraz pewnie będzie impreza na całego
Framama mi też by się przydał nowy stanik ale jak pomyślę, że w sklepie muszę ściągać po kolei wszytskie części górnej garderoby to jeszcze mogę w swoim starym pochodzić
Sembo uderzaj na zwolnienie, czas odpocząć przed majem
A ja za 2 godzinki na fitnes juz się cieszę, mój kręgosłup uwielbia takie ćwiczenia
Cześć 
U nas dziś od rana piękne słonko i dość ciepło, bo 0 stopni.
Zaraz idę na spacer z Młodym.
Kiedy będzie wieczór?
Miłych zakupów stanikowo-lumpkowych ;-)
Ja się ostatnio wkurzyłam, bo wyremontowali mój ulubiony lumpex z dziecięcymi ubraniami i teraz część rzeczy leży na podłodze. No jak ja mam kucać i szperać w najmniejszych rozmiarach?

U nas dziś od rana piękne słonko i dość ciepło, bo 0 stopni.
Zaraz idę na spacer z Młodym.
Kiedy będzie wieczór?

Miłych zakupów stanikowo-lumpkowych ;-)
Ja się ostatnio wkurzyłam, bo wyremontowali mój ulubiony lumpex z dziecięcymi ubraniami i teraz część rzeczy leży na podłodze. No jak ja mam kucać i szperać w najmniejszych rozmiarach?

Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Nie no ciuchy na podłodze? Stracą ciężarną klientelę
Żadna się nie będzie schylała...
Ja mam ciuszków malutkich masę i właściwie nie wiem po co idę. Bo już na prawdę ciuszków mam masę. Jak dam radę zrobię taką listę jak Nanulika
No i szybko muszę galaretkę zrobić, bo obiecałam Igorkowi, że dostane po przedszkolu
Żadna się nie będzie schylała...Ja mam ciuszków malutkich masę i właściwie nie wiem po co idę. Bo już na prawdę ciuszków mam masę. Jak dam radę zrobię taką listę jak Nanulika

No i szybko muszę galaretkę zrobić, bo obiecałam Igorkowi, że dostane po przedszkolu
reklama
mysiak
Fanka BB :)
Dzien dobry 
a ja dzis przespałam spokojnie całą noc
moge powiedziec ze sie nawet wyspała...
Zazdroszcze tego słonka... u nas pada deszcz, temp ok 5 stopni na plusie
Framama super plan... normalnie mi przypomniałas ze do listy zakupów musze dodac staniczek do karmienia haha
Aska u mnie w lodowce tez swiatło, ale zrobie dzis malutkie zakupy, jutro tez a pojutrze juz powinnam miec wypłate
i bedzie trzeba troszkę lodowke zapełnic, mleko pouupełniac i wode co bym nie musiała ze sklepu dzwigac 
fiołkowa to moze zwroc uwage kobietkom, ze malutkie rzeczy lepiej wyzej a te wieksze na podłoge, bo ciezarne maja klopot ze schylaniem sie... ja mysle ze własciciel albo osoby tam pracujące moga się tego nie domyslac
a ja dzis przespałam spokojnie całą noc
Zazdroszcze tego słonka... u nas pada deszcz, temp ok 5 stopni na plusie
Framama super plan... normalnie mi przypomniałas ze do listy zakupów musze dodac staniczek do karmienia haha
Aska u mnie w lodowce tez swiatło, ale zrobie dzis malutkie zakupy, jutro tez a pojutrze juz powinnam miec wypłate
fiołkowa to moze zwroc uwage kobietkom, ze malutkie rzeczy lepiej wyzej a te wieksze na podłoge, bo ciezarne maja klopot ze schylaniem sie... ja mysle ze własciciel albo osoby tam pracujące moga się tego nie domyslac
Podziel się: