Ewelinkaam
Fanka BB :)
Dzien dobry wszystkim
Noirel i Kamila mam tez tak samo na bokach nie moge lezec zbyt dlugo bo mnie biodra bola jakby mi ktos iglami tam wiercil,na plecach to juz wogole bo oddychac nie moge i jak tu spac.w nocy co pol godziny sie budze zeby sie odwrocic na drugi bok jakas masakra normalnie

spółczuję i trzymam kciuki żeby szybko sobie poszła. Jak bardzo swędzi to może maścią cynkową posmaruj, podobno można w ciąży stosować.
Mój małżonek kiedy jeszcze był tylko aspirantem na małżonka strasznie nażekał sobie na swoja pracę (bo faktycznie pieniądze takie straszne, że nie był wstanie się utrzymać i ciągle pożyczał od rodziców) ale nie chciało mu się szukać nowej, a może przedewszystkim nie wierzył w siebie. Wiec ja wyciągnełam jego CV i sama suzkałam po necie i gazetach i tylko podtykałam pod nos. I pewnego dnia bylo takie ogloszenie fajne, dość blisko, porządna firma itd. ale tam byly jakies punkty ze martwil sie ze tego nie wie nie umie itd. byla awantura az wyslal na drugi dzien i za tydzien byl wezwany na rozmowe. W sumie przeszedl 3 etapy i go przyjeli... to bylo 4 lata temu i do dzis po rekach mnie za to caluje
Jesli masz mozliwosc tez sprobuj poszukac a nóż widelec...
. W czwartek była u lekarza (to w osobnym wątku) w piątek w pracy bo cały czas dokończam sprawy. Sobota i niedziela latalismy po komisach bo szukamy nowego autka (nasze juz wiekowo, przebiegowo i gabarytowo będzie małe przy dziecku). Wczoraj w pracy, dziś od rana po mieście... no i wreszcie usiadałam i przeczytałam wszystko i odpisałam chyba wszystkim
a ja uczę się na tym szydełku, dla mnie to ciężka sprawa jest. no ale mam nadzieję ,że dam radę.