reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Ewelinka ja też o tym marzę ,aby mój Mały był grzeczny.
Zapo zaraszam.
Kartagina może Ci w paczce przysłać pączusia.
Citrus jasne, ze fajne WSZYSTKIE!
ja też w domu WSZYSTKO robię sama. Pranie do szuszarki to pcham nogą po podłodze ,żeby nie dźwigać.
jak mnie coś w kaltce kłuje, jakbym miała zawału dostać. nie wiem co mnie tak boli. ciężko mi się oddycha.

od pon oglądam o 17.30 na TLC Porodówkę. jesu co tam się dzieje.

mamy iplusa w domu ale to niestety służbowy i nie mogę wziąć...

Framama chcę pączusia w paczce! :-)
M jak zobaczył że się wam skarżę to mi zrobił spaghetti z makaronem kokardki na poprawę humoru :-) albo żeby mnie zapchać to nie będę o czwartkowych wypiekach myśleć:-D ale już tatko zapowiedział że przywiezie HURRA:-)

przejrzałąm dokumenty, spisałam daty wszystkich ciąż i poronien bo tyle tego że zawsze na IP mam problem sobie przypomnieć..mam nadzieję że w szpitalu EWUŚ działa bo nie podbiłam książeczki ubezp...

leżę i piję koperkową co by się odgazować na jutro, może jeszcze czopa wezmę na noc:happy2:

ooo ale sie objadłam plackami ziemniaczanymi - moja wątroba chyba nie zdzierży:((( idę zrobić herbatki...

kartagina - trzymam kciuki za pobyt i szybki powrót w dwupaku do domu:)

Nia położna będzie przy moim porodzie ale taka ogólna nie będę sobie jej wybierała i nie będzie tak dużo przy mnie. U nas taka położna kosztuje 600 zl i też nie siedzi cały czas tylko przychodzi co jakiś czas sprawdza sytuację. Nie bardzo mam kasę, żeby tyle płacić.
A do domu tez sie wybiera położną ja będę miała ze szkoły rodzenia i ona przychodzi chyba z tydzień czy dwa po porodzie udziela wskazówek, mierzy, waży.Ale to już na NFZ

A ja sie objadłam oponek i sama jak taka oponka siedzę i ponoć jak się przez 2 h rozmawia to się spala 1 paczka więc mam nadzieje, że dziś będę całą noc przez sen mówiła :)

Citrus ja mam identycznie tylko wyjdę z domu to brzuch jak skała twardy, już przywykłam do tego i staram się wolniej chodzić juz starsze kobiety mnie wyprzedzaja :)

A wiecie co dziewczynki ja mam jednego bardzo duzego plusa dla naszych paczkow dzisiejszych:)otoz po zjedzeniu normalnie skorzystalam z toalety bo niestety tez mnie zaparcia mecza i od paru dni nie bylam a tu dzisiaj suprise po paczkach:-D
kartagina-tez moge ci wyslac paczkow cala micha ze 30 sztuk u mnie stoi:-D

Kartagina, ale jak to mąż zrobił Ci spaghetti z makaronem kokardki? Nie rozumiem :-D Wracaj do nas szybko i z maleństwem w środku jeszcze!

reklama
a ja już byłam zła,bo R. poszedł na basen,godzina prawie 18 a jego nie ma...jak nic cukiernie zamkną...a tu proszę 12 pączków jeszcze ciepłych,niebo w gębie,zjadłam 3 i kilka faworków,faworki średnie,ale pączek jeszcze jeden został i liczę że na mnie padnie by go zjeść :)

Do góry