Elsa - no właśnie lekarz ma podobno tym razem zalecić pielęgniarce, żeby przykleiła mi elektrody nad sercem. Mam nadzieję, że wyjdzie, bo 3 raz nie pójdę
Dobrej zabawy na imprezce:-)
kartagina - u nas małe miasto, niektóre przedszkola nawet nie mają strony internetowej. Ale plusem jest to, że podobno każde dziecko ma szanse na przyjęcie.
wiolonczela42 - ja się właśnie boję tych choróbsk, bo Kuba oprócz kataru jeszcze na nic nie chorował. Ale ja po pół roku będę wracać do pracy, a potem nam się nie widzi zatrudniać nańki do 2 dzieci... A poza tym, chcę, żeby Kuba miał kontakt z innymi dziećmi, bo do tej pory praktycznie wcale nie miał...
George81 - no właśnie, nie stresuj dziecka przenosinami, bo wiadomo, że narodziny rodzeństwa są czasem ciężkim orzechem do zgryzienia
Kasienkadg u mnie też cały dzień sypie, a ja już mam serdecznie dość tego śniegu
Nia - mam tylko nadzieję, że drugi i ostatni;-)

Dobrej zabawy na imprezce:-)
kartagina - u nas małe miasto, niektóre przedszkola nawet nie mają strony internetowej. Ale plusem jest to, że podobno każde dziecko ma szanse na przyjęcie.
wiolonczela42 - ja się właśnie boję tych choróbsk, bo Kuba oprócz kataru jeszcze na nic nie chorował. Ale ja po pół roku będę wracać do pracy, a potem nam się nie widzi zatrudniać nańki do 2 dzieci... A poza tym, chcę, żeby Kuba miał kontakt z innymi dziećmi, bo do tej pory praktycznie wcale nie miał...
George81 - no właśnie, nie stresuj dziecka przenosinami, bo wiadomo, że narodziny rodzeństwa są czasem ciężkim orzechem do zgryzienia

Kasienkadg u mnie też cały dzień sypie, a ja już mam serdecznie dość tego śniegu

Nia - mam tylko nadzieję, że drugi i ostatni;-)
Ale z tego co widze jest pare nowych watkow i troszke sie tu dzialo
no ja bylam dzisiaj bez neta co mnie bardzo wkurzalo
)do tej pory boli mnie kosc ogonowa i ledwo sie poruszam,do tego nie wiem od czego mnie prawe kolano boli jak rozchodze jest ok ale jak siade masakra jakas.do tego mnie brzuch pobolewa bo przez to kolano troche dzisiaj pochodzilam i takie skutki niestety ale nie wiem co gorsze czy bolace kolano i kosc czy bolacy brzuch