reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maj 2013 :):)

eklerkaa a rodziłaś ze znieczuleniem czy bez? Ja mam wrażenie że moja panna się okręciła wczoraj i lezy na wznak, bo czuje jak mnie uwiera pod obiema żebrani a wcześniej tak nie miałam. W ogóle jakoś strasznie się wierci i mam wrażenie że mi dziure pod sercem zaraz wyryje.

reklama
Dokładnie tak jak Noirel.

Wiikki ja wymiotowałam po Prenatalu, a po Fembionie miałam takie nudności, ale bez pawi.
Teraz łykam Vitamin mama. Kosztują Niewiele i jest ok.

A tego w aptece nie można kupić?

Piekarnik umyty :tak:

Można, oczywiście ale jeśli nie posiadasz recepty ze zniżką to bulisz 50 zł, a mnie w chwili obecnej nie stać na to, żeby tyle wybulić na głupie paski;/

kaja- Witam w klubie ja tez niecałe 3 tygodnie po cc :-) Mam nadzieję, ze teraz tez będziemy szybko mogli i libido powstanie zmartwych :-D

Zazdroszczę... ja po 1 cc po ok 3 tygodniach wychodziłam dopiero ze szpitala...

Ostatnia edycja:
eklerkaa a rodziłaś ze znieczuleniem czy bez? Ja mam wrażenie że moja panna się okręciła wczoraj i lezy na wznak, bo czuje jak mnie uwiera pod obiema żebrani a wcześniej tak nie miałam. W ogóle jakoś strasznie się wierci i mam wrażenie że mi dziure pod sercem zaraz wyryje.
bez znieczulenia co ty u nas w stw na podkarpaciu nawet gazu wtedy nie mieli, 22 godziny w skurczach..
Rozwarcia nie miałam i tak zwlekali po 3 kroplowce urodziłam po godzinnym parciu ;/ mnie też jak kopala mnie w pęcherz tak teraz pod sercem czuje kopniaki xD nie czułam jak się przekrecila musiała to w nocy zrobić gdy spalam ;)

Ostatnia edycja:
Kitka dlaczego dopiero po 3 tygodniach wyszłaś?

Na stronie mojego szpitala też jest info o tym goleniu, ale nie sądzę, żeby to w latach 80 napisali.

Ja dziś za słomianą wdowę robię, bo małż w robocie musi zostać...

ja nie biorę żadnych witamin bo po witaminach czuje się strasznie senna i źle na mnie działają... Mimo tego moje wyniki krwi są bardzo dobre a szczególnie żelazo na które zwracają największą uwagę ;) więc nie wiem czy to takie ważne. Każdy organizm jest inny i inaczej reaguje jedna musi bo ma niedobory inna nic nie bierze a i nie pilnuje się z odpowiednia dieta a wyniki będą b.dobre tak jak u mnie ;)
dokładnie,mi na wstępie też lekarz nie polecał witamin tylko dobrą dietę,ale ja witaminy muszę brać ze względu na przebytą chorobę a i teraz jak leże i na "chłopskiej diecie" jestem to niestety i przy witaminach wyniki jakieś super nie są:-(

Pola Tola, tak, avent wielorazowe:-)

Julka, maja sie dobrze, pomalu odzwyczajaja sue od cpapu, dzisiaj trzy godz bez.. Fabian w czwartek kolejne usg główki.. Ale czy i jakie szkody wywolalo krwawienie..to za jakies pol roku bedzie wiadomo.. Osr..m sie na mietowo do tego czasu;-)...

kaja super,że dzieciaki dzielnie sobie radzą! o Tobie nie wspominając bo Ty to tak pozytywnie szalona jesteś że zazdroszczę na całego!

ja właśnie wróciłam z jazdy (pierwszy raz jeździłam po śniegu:szok:), przytachałam ze sklepu lody KitKat i właśnie wrąbałam szklankę popijając malinowo jabłkowym bobo frutem. Nie ma jak solidne śniadanie:)
Żebra zaczynają powoli o sobie przypominać, więc pójdę poleżeć z godzinkę, może przejdzie.... ehh!

Na obiad dziś spagetti z czosnkiem (Citrus narobiłas smaka przepisem).
Niestety swieżej papryczki peperoni nie znalazłam więc zakupiłam suszoną peperoncino...

jutro full wizyt widzę! oby wszystko u nasz wszystkich świetnie się działo!
Ja wizytuję o 10 a o 13 mam jazdę...

zmykam na kanapę!

NANU, ale mi smaka narobilas tymi lodami, nawet nie wiedzialam ze sa takie..
I dzieki po stokroc za dobre słowo:-)!

A ja wystosowalam pisemko do wladz Sztokholmu.. Bo nam mandat wlepili, S postawil auto na parkingu pod supermarketem, jak bylismy w szpitalu, bo caly parking przyszpitalny byl zajety, reszta dookola w przebudowie.. I im napisalam, ze skoro wladze takiego miasta nie sa w stanie zapewnic parkingu, dla ludzi osadzonych nie z wlasnej woli w szpitalu, tylko trzeba latac i szukac zamiast godnie zajac sie opieka nad dzieckiem w tym cholernym szpitalu, ktory jak w kazdym innym szwedzkim miescie parking dla pacjenta ma zasrany obowiazek zapewnic.. to niech sie zastanowia troche i pukna w te durne glowy, rozbuduja parking przyszpitalny a nie swoje wille.. I anulowali mi mandat normalnie:D.

Ostatnia edycja:
reklama
kajuś słońce nie wiadomo jak będzie, życzę by jak najlepiej, a przede wszystkim to żeby te wylewy się już nie zdarzały!!!!!

ale fajnie, ja jak jeżdziłam do synka przez 3 miesiące codziennie (10km) to parkowałam pod blokami na osiedlu, tam to nawet wredni mieszkańcy dzwonili po straż. słyszałam tylko że mogę sobie autobusem przyjeżdżać!!!!! chamstwo!!!

Ostatnia edycja:
Do góry