reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maj 2013 :):)

że tak powiem dziwnie na tym śniegu chwilami:) ale myślałam,że będzie gorzej więc spoko.... jeszcze jutro mam jedną dokupioną i nie wiem czy iść na ten wewnętrzny czy jeszze dokupić.... nie czuję się do końca pewnie, a z drugiej strony kasy mi szkoda kolejnej ładować..... tym bardziej,że mam na co wydawać....

zastanawiam się nad taką sukienką na ślub....

śliczna sukienka wyjściowa niepowtarzalny rekaw - Ubrania - DecoBazaar

co myślicie?
teraz i tak nie zamówię bo nie jestem w stanie zmierzyć ale szukam tropu prostej kiecki ala lata 50/60, jackie kennedy - te klimaty.... odwidział mi się długa typowa...

Ja bym poszła na egzamin wewnętrzny, a jazdy wykupiła przed państwowym. Co ma być to będzie.

A sukienka niezła, chociaż ten rozkloszowany rękaw 3/4 mi jakoś nie pasuje.
Gdybym miała wybierać z tego stylu to bym raczej stawiała na klasyka a'la Audrey ido tego jakieś bolerko na ramiona.
Jam jest minimalistka wielkogabarytowa :-D

PolaTola lody truskawkowe ze śmietany kremówki, mleka skondensowanego słodkiego i owoców :tak:

reklama
KARTAGINA, oczywiscie ze wiadomo jak bedzie.. Dobrze bedzie. A jak bedzie troche gorzej to i tak bedzie dobrze. Bo mamy siebie. Bo Fabian dostanie wszelka potrzebna opieke, rehabilitacje, pomoc jakiej bedzie trzeba. Chocbym miala na glowie stanąc i do samego diabla sie udac;-). Bedzie dobrze, tego sie trzymajmy. Nie na zasadzie: rózowe okulary.. Ale jak patrze na niego, jak go trzymam blisko, to wiem, ze nic nie zmieni ogromu milosci.. A ta umie zdzialac cuda:-).. A o strone praktyczna zatroszcze sie sama:D

kartagina- mama napewno zrozumie ze chcecie byc razem rodzina, wiadomo jestescie jej wdzieczni i jest kochana za to co robi, ale przyjdzie czas ze trzeba bedzie zmniejszyc ilosc wizyt

nanulika- ja zanim poszlam na egzaminy wykupilam mega duzo godzin, i nie zalowalam gdyz zdalam za pierwszym razem

k.a.j.a- hehe dobre z tym mandatem, nie sadzilam ze go anuluja :) niezla jestes, ale racje mialas
jasne ze bedzie dobrze, przeciez zrobicie wszystko dla wwoich slodziakow, a musze przyznac ze to zdjecie Fabianka ktore ostatnio wkleilas z ta wyciagnieta raczka tak mnie rozczula... cud

dzień dobry po południu

ja już nie daję rady - mam taką śpiączkę, jak niemowlę :szok:
po śniadaniu spałam, po drugim też, potem po obiedzie ....katastrofa
nie wiem czy to ta pogoda tak na mnie działa czy co ?
no tak, to jeszcze nie miałam :confused:

zaraz nadrobię co naskrobałyście, tylko wrzucę Wam zagadkę na wątek brzuszkowy :-)

Witam witam! Mam kolejny placzliwy dzien jak Ty Framama, ale juz troszke lepiej, mam nadzieje,ze u Ciebie tez:)

Sembo gratuluje sukcesu w pracy, oby pociagnal za soba duza premie!
Fiolkowa, dobrze,ze z tym holterem wszystko ok i juz nie musisz sie kablami otaczac.

Co do witamin to Kartagina ma racje. Od siebie jeszcze dodam,ze ja witaminy zawsze z kolacja biore, a niedlugo potem juz sie klade, wiec nie dokuczaja mi mdlosci (a tez mialam).

Nanu, chwytaj byka za rogi i idz na ten egzamin. Co do pewnosci, to moim zdaniem lepiej jej za duzo nie miec, wtedy jezdzi sie ostrozniej, bardziej uwaznie i bezpiecznie. Ja jezdze juz od ponad 10 lat a i tak codziennie jakis wariat wzbudza we mnie leki. Dasz rade! Potem z maluszkiem bedzie trudniej.

Kaja, super,ze anulowali mandat, znaczy jestgdzies logika w tym wszystkim. Jak jezdze do kliniki, zawsze, ale to zawsze mam problem z parkowaniem, na szczescie za parkowanie nie tak czesto daja mandaty.

A ja dzis pisania raportow ciag dalszy. Brr, jakie to nudne i strasznie niewygodnie mi sie juz z brzuchem siedzi.

Tez zaczelam dzis 32 tydzien!

Ostatnia edycja:
Kaja - uwielbiam Cię z Twój optymizm:-D:-D:-D

Z takim nastawieniem będzie bardzo dobrze. Twoje dzieci mają szczęście że mają taką mamę :tak:

ZOBACZCIE!!!!!!!!!!!!!!

index

Pragnę <3 Czytam książkę "Życie po arabsku" i znalazłam nazwisko tej projektantki. O matko, jakie tkaniny...

I jeszcze tutaj: WALID ATALLAH

Wypierdzielam na Bliski Wschód :-)

Ostatnia edycja:
A ja właśnie kupiłam na tablica.pl dwa krzesla barowe Ikea henriksdal. wzięlam 2szt za 170. W super stanie. Nowe w ikei jedno jest za 250

$T2eC16NHJIYE9qUcM7rHBRPwfQVzNw~~48_20.jpg$T2eC16Z,!zUE9s38+EvcBRPwfG5ncQ~~48_20.jpg

No to teraz stół barowy musimy zrobić.

Załączniki

• $T2eC16NHJIYE9qUcM7rHBRPwfQVzNw~~48_20.jpg
    $T2eC16NHJIYE9qUcM7rHBRPwfQVzNw~~48_20.jpg
    12,8 KB · Wyświetleń: 43
  • $T2eC16Z,!zUE9s38+EvcBRPwfG5ncQ~~48_20.jpg
    $T2eC16Z,!zUE9s38+EvcBRPwfG5ncQ~~48_20.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 44
Ostatnia edycja:
reklama
KARTAGINA, oczywiscie ze wiadomo jak bedzie.. Dobrze bedzie. A jak bedzie troche gorzej to i tak bedzie dobrze. Bo mamy siebie. Bo Fabian dostanie wszelka potrzebna opieke, rehabilitacje, pomoc jakiej bedzie trzeba. Chocbym miala na glowie stanąc i do samego diabla sie udac;-). Bedzie dobrze, tego sie trzymajmy. Nie na zasadzie: rózowe okulary.. Ale jak patrze na niego, jak go trzymam blisko, to wiem, ze nic nie zmieni ogromu milosci.. A ta umie zdzialac cuda:-).. A o strone praktyczna zatroszcze sie sama:D

KAja jesteś WIELKA !!! &&&

Do góry