Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Julka ja poprzednio się goliłam, poród zakończył się cc i nic się nie działo.
Teraz ze względu na planowaną cc zapytam lekarza co on na to.
Teraz ze względu na planowaną cc zapytam lekarza co on na to.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Hehe głupoty bo jak będzie trzeba to i tak zrobią cc i ze z golona pipkadziewczyny, wyczytałam na stronach szpitali, w opcjach "co trzeba wziąć do szpitala", że przed cc nie powinno się depilować okolic wzgórka łonowego na 14 dni wcześniej.. i się ostro zdziwiłam, bo co prawda wolałabym rodzić sn, ale przecież nigdy nie wiadomo co się wydarzy, więc jak to z tym goleniem?
Zapo - zazdroszczę Ci zaplanowanej CC ;( Ja też bym chciała, a nic sobie z tego nie robią tutaj... Nie obchodzi ich że mialam zle przeżycia z pierwszym porodem... Ze długo rodziłam ze cala spuchlam z parcia, ze żyły w nogach popękały mi... I wiele wiele innych nieprzyjemnych rzeczy o których nawet nie będę pisać by nie straszyć. Dlatego trochę się zawiodlam jak dowiedziałam się wczoraj ze mała się przekrecila główką w dol już ;( bo miałam jeszcze nadzieję
Moim zdaniem każda kobieta powinna mieć prawo własnego wyboru. Bo to jej ciało i ona powinna decydować.