reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maj 2013 :):)

k.a.j.a. ale masz fajową Księżniczkę:tak: ale są podobne do siebie te Twoje bliźniaki, przynajmniej tak mi się wydaje, chociaż Fabian miał oczka zamknięte, więc może tylko mylne odczucia:shocked2:

reklama
kaja czy to znaczy że moja młoda już jest taka duża w brzuchu?? :szok: to wyjaśnia czemu mi szkielet trzeszczy kiedy mi przypindoli w żebro :D Saniak w ogóle na wcześniaka nie wyglada :D

Podobni są :tak: A waga niezła. Najważniejsze, że w górę idzie.
Czekam na te wyniki jak walnięta...

Wymyśliłam na obiad ryż z jabłkiem :-D Chyba od przedszkola nie jadłam :tak:

Oooo...schabowego bym pocisnela. I ryz z jablkiem tez..
Wlasnie mi wytlumaczyli czemu to tak dlugo trwa.. Bo lekarka zrobila badania, potem poszla przyjmowac pacjentow, potem bedzie ogladac zdj.. I oczywiscie nie wyrobilam i mowie, co to za porzadek, zamiast skonczyc jedno zaczac drugie, kurcze, nie lubie tych lekarzy od usg, baranie łąki:p

a ja dzisiaj krupnik na szybko bo na bardziej wyszukane dania mi sil nie starcza.czyli ciag dalszy chodzenia po scianach ciekawe co dzisiaj lekarz mi na to powie:confused:pewnie ze to od pogody hehehe bo wyniki mam ok :confused2:

Kaja Sonia sliczna i wyglada na duzo wieksza niz 1100.rosna te twoje robaczki i faktycznie podobne jak 2 krople wody :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Kaja super że bąble rosną ... &&&&& niezmiennie zaciśnięte od 7:30 ;-) A i naprawdę są tak do siebie podobne, że jak byś nie napisała, że to Sonia to bym w życiu się nie domyśliła.

Aaaaaaa i jak tak patrzę na mój brzuchol to nie chce mi się wierzyć, ze tam taki duży dzieciok siedzi - ba nawet pewnie większy od Twojej Soni :szok:

Do góry