reklama

Maj 2013 :):)

k.a.j.a. ale masz fajową Księżniczkę:tak: ale są podobne do siebie te Twoje bliźniaki, przynajmniej tak mi się wydaje, chociaż Fabian miał oczka zamknięte, więc może tylko mylne odczucia:shocked2:

reklama
Oooo...schabowego bym pocisnela. I ryz z jablkiem tez..
Wlasnie mi wytlumaczyli czemu to tak dlugo trwa.. Bo lekarka zrobila badania, potem poszla przyjmowac pacjentow, potem bedzie ogladac zdj.. I oczywiscie nie wyrobilam i mowie, co to za porzadek, zamiast skonczyc jedno zaczac drugie, kurcze, nie lubie tych lekarzy od usg, baranie łąki:p

a ja dzisiaj krupnik na szybko bo na bardziej wyszukane dania mi sil nie starcza.czyli ciag dalszy chodzenia po scianach ciekawe co dzisiaj lekarz mi na to powie:confused:pewnie ze to od pogody hehehe bo wyniki mam ok :confused2:

Kaja Sonia sliczna i wyglada na duzo wieksza niz 1100.rosna te twoje robaczki i faktycznie podobne jak 2 krople wody :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Kaja super że bąble rosną ... &&&&& niezmiennie zaciśnięte od 7:30 ;-) A i naprawdę są tak do siebie podobne, że jak byś nie napisała, że to Sonia to bym w życiu się nie domyśliła.

Aaaaaaa i jak tak patrzę na mój brzuchol to nie chce mi się wierzyć, ze tam taki duży dzieciok siedzi - ba nawet pewnie większy od Twojej Soni :szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry