reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Natalia kciuki zaciśnięte, na pewno wszystko się unormuje niedługo:tak:

dziewczyny czy wy też macie taką huśtawkę nastrojów?? Bo ja już nie wytrzymuje co chwila płaczę, śmieję się, wkurzam i smutam, przed chwilą pokłóciłam się z małżem bo się niezdara wywaliła, próbował mi wmówić że to przeze mnie (bo mu głupio przy kolegach było) bo "chodzę jak ciapa" to się odwróciłam na pięcie i go zostawiłam samego, a teraz ryczę jak głupia:-( chyba pójdę na spacer, to mi trochę przewietrzy mózgownicę, ale wkurw tak szybko nie przejdzie

Ja mam tak samo- od płaczu po śmiech...echhh szczególnie teraz pod koniec. Mam tysiąc myśli na minutę, nie moge się skupić, ciężko się ze mną dogadać a i wk*** też się czasem pojawi. Także łączę się w tych schizach z Tobą ;)

Ewusia&&&&&&& za szybki porod:-)

Witam sie porannie:wściekła/y:za nic nie moge spac dzisiaj,m do pracy pojechal a ja juz nie usne chyba.

Natalia &&&&&&&&&za malutka na pewno bedzie dobrze.

no a mnie cala noc odchodzi sluz podbarwiony krwia po wczorajszym badaniu i nie wiem czy to czop czy faktycznie od badania:confused2:

Ewusia &&&&&&&&&&&&&& za szybki i bezbolesny poród. Daj znać jak poszło ;-)

Mój mężowy zaraz jedzie do pracy, i wraca w niedzielę rano ... więc mam nadzieję, że dziś mnie nic nie złapie ;-) Wypiłam kawkę i zaraz idę z powrotem do łóżka, może jeszcze uda mi się przyciąć komara :sorry:

Ewcia, kciuki za szybciutki poród!!! :))))

Ech, od kiedy wzięłam poranny Fenoterol, trzęsę się jak osika i serce chce mi wyskoczyć. Dobrze, że biorę dziada tylko do jutra. Wczoraj po tych szpitalnych przygodach padłam o 21.330...

Dziewczynki melduje sie! Po nie przespanej nocy... skurcze non stop przed chwilą odeszły mi wody:-) Więc powolutku zbieram się do szpitala.... Trzymajcie kciuki kochane!:-)

No i to sie nazywają skurcze!!! :-D a nie takie fiu bździu całą dobę!
popieram :) porodu nie da się pomylić :) nieregularne i słabe skurcze to jeszcze nie to. Po co jechać na IP i siedzieć tam 30 godzin rodząc skoro można w domu spędzić czas i poczekać aż się trochę rozkręci :D teraz pójdzie szybciutko :tak::-D trzymam kciuki!!!

reklama
Dzien dobry :)

O masz kolejna dostarcza wrażeń od rana ... Ewusia powodzenia zycze &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Moj maz pyta czy mozemy jechac do Wawy na zakupy czy rodze... :-p zastanawiam się :-p moze to byc ostatni raz na najblizsze 2 mce....

Do góry