reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maj 2013 :):)

Ardzesh na szczęście osa ją nigdy nie ugryzła,aż boję się pomyślec co to by było skoro od komara aż tak bardzo puchnie i najgrosze jest to ,ze bardzo długo się utrzymuje.

ALG ja bym pojechała na zakupy

Asia pozostaje nogi zaciskac i czekać na powrót męża z pracy;-)

EWUSIA KCIUKI ZA PORÓD!

reklama
Ewusia powodzenia i trzymam &&&&&.
Codziennie jak nie jedna to dwie z grona majówek nam sie rozsypują.
Na maj to nas będzie malutko:)
Ja to sie obawiam, że jeszcze przenoszę. Bo jak czytam to dziewczynki rodza się przed terminem- chlopcy po:crazy:
To jeszcze wskocze w czerwiec-OBY NIE!!!

Łooooo ale pogoda się zepsuła :crazy: Wtrąbiłam odrobinę otrębów z jogurtem greckim, żeby nie zjechać z braku cukru, bo idę na rynek z W.
W końcu się rozeznam, co to już dostępne jest spośród świeżych warzyw, może botwinkę kupię i chłodnik zrobię...
Czy wam też się robi słabo, gdy stoicie, a lepiej, gdy się ruszacie? :baffled:

Hej,

Kolejny słoneczny dzień się zapowiada i zarazem wariacki na bb.

Ewusia trzymam kciuki za szybki poród!

Natalia córeczka pewnie dojdzie do siebie, lepiej żeby wszystko posprawdzali i unormowali. Będzie dobrze.

Mnie w nocy znowu złapały silne bóle podbrzusza, dziś tak ze 4 razy, a tak się w miarę wyspałam.

Edyda_o17 nie strasz mnie, że chłopcy rodzą się po terminie, bo ja też czekam na synka i nie chciałabym jeszcze tyle czekać, ale ja mogę sobie chcieć;-)

Mój Iggy nie był przenoszony. Urodziłam w 39+3.
U mnie też się pogoda zepsuła i chyba w domu posiedzimy.
Siostrzyca ma do mnie przyjechać, to troszkę poplotkujemy.

No i dzisiaj się skapnęłam, że Matylda z 2 bodziaków mi wyrosła :szok:

Cytryna ja dziś gotuję botwinkę :-)

Ewusia &&&

też słyszałam że chłopcy lubią długo siedzieć,ale ja swojego muszę w takim razie wygnać...sis rodziła 3 chłopców i zawsze przed czasem,więc tego się trzymam

o matko dziewczyny umrę z gorąca ,braku powietrza czuje się koszmarnie! nie ma wiatru, jest strasznie ciepło.
Cytryna chyba się teleportuje do Ciebie bo nie wiem jak ja dziś dotrwam do końca dnia w wawie.:-(
ja tez bede miec synka, ale chce żeby przed 15.05.wyszedł ,no a jak nie to 15.05. mam cc.
ogólnie śpie dobrze ale śnią mi się takie dziwne/złe rzeczy ,że aż strach.
Nanu nic tak nie wkurza jak brak wody :wściekła/y:
Eklerka jak ucho?
PolaTola jak oko pisaka?

Aaaaaa Cytryna jak dłużej stoje ,zaczyna mi się krecic w głowie, czuje ,że pot leje mi się po plecach i mam wrazenie ,że zaraz zemdleje.

reklama
Dzień dobry,

Ewusia trzymam kciuki !

Idę myć okna, bo mąż znowu w pracy...a ja już nie mogę patrzeć . Potem zakupy cotygodniowe, i jutro robię grilla, ależ się cieszę, że zdąże pogrillować przed porodem. Na majówke zapowiadają super letnie temperatury... a ja chciałam rodzić, ale szpital przy 30 stopniach?!

Ja słyszałam odwrotnie, że to chłopcy są wcześniej gotowi, ale nasze dziewczynki z BB chyba tego nie potwierdzają:-p

Do góry