Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Nanu no pewnie, dziewczyny maja racjeMi tak samo skacze na ktg, szczegolnie wlasnie jak mała się porusza i zawsze włącza się alarm;-)jak się uspokaja to tętno maleje.
Sembo no no proszę jakie postępyA tak nawiasem- matko jak ja się przy tym sexie zmęczyłam
![]()
![]()
No co Ty Sembo ja? ! Tu jeszcze całe grono zaawansowanych odlicza dni, ba! Godziny!))
U mnie nawet pół skurczu nie byłoz jednej strony bym już chciała (wczoraj pół wieczoru wylam że mam dość tej ciąży, że jej nie chcę itp itd), z drugiej strony rozsądek mówi że jeszcze ze 2tyg w brzuchu matyldzie dobrze by pewnie zrobiły. .. A z trzeciej martwi mnie to wysokie tętno matyldy. W poniedziałek kolejne ktg. Dzis jak miała czkawke podlaczylam dopplera, , serduszko znów ponad 170!
Woda już jest więc leżę w wannie, po wyjściu zbadam raz jeszcze-bez czkawki i po kąpieli... mam nadzieję że będzie niższe.

nawet kołdra ze mną wczoraj nie współpracowała, albo gdzieś mi uciekała, albo grzała niemiłosiernie..ech :-( a dziś rano UWAGA! wstałam przeziębiona, katar niemiłosierny, trochę boli gardło, a na dworze upał!!! no i najlepsze że tylko w domu przebywam bo nie mogę jeszcze wychodzić
więc skąd to przeziębienie??????