• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
...
j-ulka a może to jakaś alergia, a nie przeziębienie? bo objawy alergii czasami są podobne do przeziębienia.

kolorowa,
ja nigdy nie miałam alergii... a ciąża może wywołać alergię???
właśnie strasznie dziwne że mnie dopadł ten straszny katar- przeziębienie, bo mąż nie jest chory, nie odwiedzali mnie znajomi (jedynie znajoma z miesięczną córeczką, więc jej nie podejrzewam), jedyne to częściej wietrzę mieszkanie od kiedy cieplej na dworze...

U mnie też leje :zawstydzona/y: A właśnie chłopaki miały mi iść po 3 bita :eek:
Zabrałam dzisiaj syna na działkę do południa i wróciłam z baaardzo lekkim, ale jednak plamieniem, bólami dziwnymi i przede wszystkim ze zwichrowanym kręgosłupem.
Z Nianią się rozstaliśmy wczoraj co wpędziło mnie dodatkowo w doła.
A z przyjemniejszych rzeczy to wczoraj chyba cytryna pisała, że jest w stanie dotknąć główki dziecka. No więc ciekawość ludzka rzecz i okazało się, że ja też jestem w stanie :-) Dziwne uczucie. No i pierwsza myśl - o co tyle krzyku skoro ta głowa taka mała [oczywiście podstawowa myśl matki dwulatka z wielką łepetyną]. A pewnie będę tak jak wtedy największym wrzaskunem na porodówce i będę się darła jak wariatka :-D

reklama
Sembo łączę sie w bólu.....
Noelle witaj i opowiadaj . jesteśmy baaaardzo ciekawe co u Was.
Rysia gniazdo szerszeni? o matko. zlokalizowaliście je?

serio wyczuwacie głowkę? o matko!

J-ulka a może jakaś przejażdżka samochodem z kilmą czy coś.nie wiem czy od ciązy mozna mieć alergie ,ale kto wie.. różne rzeczy się dzieja w ciąży.

do mnie przyjechała siostra (często się spotyykamybo mieszkamy w jednym mieście tylko w 2 odległych dzielnicach) i mam spokój bawi się z Franią.właśnie zjedliśmy kolacje z móstwem warzyw.

Nanu cały czas myśle o Twoich spuchniętych stopach.nie wiem co Ci doradzić Kochana.pewnie Ciębolą nogi, tak naprężona skóra Bidulko.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry