reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
...
j-ulka a może to jakaś alergia, a nie przeziębienie? bo objawy alergii czasami są podobne do przeziębienia.

kolorowa,
ja nigdy nie miałam alergii... a ciąża może wywołać alergię???
właśnie strasznie dziwne że mnie dopadł ten straszny katar- przeziębienie, bo mąż nie jest chory, nie odwiedzali mnie znajomi (jedynie znajoma z miesięczną córeczką, więc jej nie podejrzewam), jedyne to częściej wietrzę mieszkanie od kiedy cieplej na dworze...

U mnie też leje :zawstydzona/y: A właśnie chłopaki miały mi iść po 3 bita :eek:
Zabrałam dzisiaj syna na działkę do południa i wróciłam z baaardzo lekkim, ale jednak plamieniem, bólami dziwnymi i przede wszystkim ze zwichrowanym kręgosłupem.
Z Nianią się rozstaliśmy wczoraj co wpędziło mnie dodatkowo w doła.
A z przyjemniejszych rzeczy to wczoraj chyba cytryna pisała, że jest w stanie dotknąć główki dziecka. No więc ciekawość ludzka rzecz i okazało się, że ja też jestem w stanie :-) Dziwne uczucie. No i pierwsza myśl - o co tyle krzyku skoro ta głowa taka mała [oczywiście podstawowa myśl matki dwulatka z wielką łepetyną]. A pewnie będę tak jak wtedy największym wrzaskunem na porodówce i będę się darła jak wariatka :-D

Cześć Noelle :) Cieszę się, że już jesteście w domu :) Pochwal się Swoim szczęściem :-)

NIc mi się dziś nie chce :sorry: Dopadła mnie jakaś niemoc :sorry:

Ale dziś tu spokojnie :)

Noelle witaj :-D ależ my Ci wszystkie zazdrościmy:-)

magart, citrus
jakim cudem sięgacie?? próbowałam i trafiłam w pustkę, żadnej głowki

Ostatnia edycja:
reklama
Sembo łączę sie w bólu.....
Noelle witaj i opowiadaj . jesteśmy baaaardzo ciekawe co u Was.
Rysia gniazdo szerszeni? o matko. zlokalizowaliście je?

serio wyczuwacie głowkę? o matko!

J-ulka a może jakaś przejażdżka samochodem z kilmą czy coś.nie wiem czy od ciązy mozna mieć alergie ,ale kto wie.. różne rzeczy się dzieja w ciąży.

do mnie przyjechała siostra (często się spotyykamybo mieszkamy w jednym mieście tylko w 2 odległych dzielnicach) i mam spokój bawi się z Franią.właśnie zjedliśmy kolacje z móstwem warzyw.

Nanu cały czas myśle o Twoich spuchniętych stopach.nie wiem co Ci doradzić Kochana.pewnie Ciębolą nogi, tak naprężona skóra Bidulko.

Do góry