reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maj 2013 :):)

A ja się przespałam z 1,5h i teraz czuję się jeszcze gorzej zmęczona :/

Elajar miszczu !!!!!!!!!! Dajesz radę z bliźniakami :) Szacun!!!!

Zapo patelnią przez łeb!!!!!!!!!!!!!!! mężowego!!!!!!!!!!

reklama
Heja ludzie :-D
My w domu od wczoraj ale troche mamy problem z ogarnieciem...
Ja jak dojna krowa sciagam mleko laktatorem elektrycznym (polecam ! w dziale zakupowym) i staram sie Was doczytywać.
Jak sie ogarne moze jutro pojutrze to wszystko napiszę co i jak...

Pozdrawiamy !! :-D

czy kłucie w dole brzucha (tam gdzie normalnie bywa macica kiedy nie jest okupowana przez dziecię) plus nacisk na spojenie łonowe można uznać za skurcze przepowiadające? Jeśli występuje co około 10-15 min jest bolesne ale bez tragedii? Bo jeśli tak to może właśnie doświadczam moich pierwszych skurczybyków :D

Sembo jak nic zaczyna się u Ciebie ta "piękna" chwila:-) u mnie jest szansa że zacznie się jutro,bo grill przełożony,więc jutro akurat jak impreza się rozkręci ja zacznę rodzić,a co:-D

Alg super ,powoli się wszystko zgra:-D

Aśka ja też się zdrzemnęłam,bo zamułka taka że czas w miejscu stoi:wściekła/y:

Ktoś się pytał o jakiś fajny serial - polecam Wikingów, trochę historyczny, budżetu dużego nie mają ale dają radę, na razie 1 sezon wyszedł 9 odcinków i poza 8 nie przynudzają :-D

reklama
Do góry