Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Heja ludzie
My w domu od wczoraj ale troche mamy problem z ogarnieciem...
Ja jak dojna krowa sciagam mleko laktatorem elektrycznym (polecam ! w dziale zakupowym) i staram sie Was doczytywać.
Jak sie ogarne moze jutro pojutrze to wszystko napiszę co i jak...
czy kłucie w dole brzucha (tam gdzie normalnie bywa macica kiedy nie jest okupowana przez dziecię) plus nacisk na spojenie łonowe można uznać za skurcze przepowiadające? Jeśli występuje co około 10-15 min jest bolesne ale bez tragedii? Bo jeśli tak to może właśnie doświadczam moich pierwszych skurczybyków
Sembo jak nic zaczyna się u Ciebie ta "piękna" chwila:-) u mnie jest szansa że zacznie się jutro,bo grill przełożony,więc jutro akurat jak impreza się rozkręci ja zacznę rodzić,a co
Alg super ,powoli się wszystko zgra
Aśka ja też się zdrzemnęłam,bo zamułka taka że czas w miejscu stoi
Ktoś się pytał o jakiś fajny serial - polecam Wikingów, trochę historyczny, budżetu dużego nie mają ale dają radę, na razie 1 sezon wyszedł 9 odcinków i poza 8 nie przynudzają