reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maj 2013 :):)

Mi też się wydaje, że wcale nie taki mały wagowo i centmetrowo to na pewno nie. Chyba to na zdjęciu wygląda na takiego drobnego.

Ciekawa która ja jestem w tej kolejce majówek:tak: Masaż szyjki nic przyjemnego podobnie ale właśnie na niektóre działa skutecznie.

reklama
Do mnie dzis przyszla siostra i dokonczyla za mnie prasowanie :) Skurczy nie mam, tzn macica sie stawia mocno i tyle. Zla jakas chodze, w brzuchu jezdzi niemilosiernie, jakis glupi ten dzien dzisiaj!
Gratulacje dla Kessy ale express!!!!!

Na zdjeciu wyglada na taka.odrobinke ale.wagowo i cm wcale.nie malo w porownaniu np.z moja kruszyna.

U Was tez taka majowka deszczowa??jakas masakra:-/ Oby jutro bylo ladniej bo chcialam spacerkiem na miasto a tak to bedzie d..a i siedzenie w domu.
Ktos orientuje sie ile rozpakowanych i ile dwupakow na stanie??

kessy gratulacje!! ja pierdziu..to tylko ze mnie taka niemota co skurcze.miala 28 godzin i tylko 3 cm
Dobrze ze mnie scieli bo bym pewnie teraz bylo przy 7 cm dopiero;-)

Widać dobry dzien na rodzenie dzisiaj, gratuluję Kessy!

Do połowy maja pewnie wszystkie się rozpakujemy;-)

reklama
Naprawde Kessy juz po? Ale szybko poszlo...

moj suwaczek sie zaciął....powinno byc juz 4 tyg....

Ostatnia edycja:
Do góry