reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

u nas dziś był upał chyba jak wszędzie, ale zaliczyliśmy z M mały spacer, bo nie mogłam już wysiedzieć w domu; miałam ochotę na przejście całego parku, ale się przeliczyłam, mały tak mnie chyba gniecie główką w szyjkę, że co kilka kroków musiałam przystawać; ale się cieszę, że jest już ciepło, tak bardzo mi tego brakowało :) w nocy na siku też wstaję często i śluzu mam znacznie więcej niż wcześniej, ale to chyba nie wody... choć podobno mam brzuch tak nisko, że mogę nie doczekać końca tygodnia, ale to pewnie o niczym tak naprawę nie świadczy, choć wolałabym rozpakować się przed 20 maja, bo potem M ma wyjazdy i nie chciałabym, by jechał ze stresem, że może nie zdążyć wrócić... a więc zostaje nam nie szpitalne, ale romantyczne masaże szyjki ;P

Citrus bardzo fajny wózek, a kolor musi być prześliczny
Rysia dobre :-D i my też jeszcze się nie zdecydowaliśmy na żadne imię, czekamy że może mały sam nam powie ;-)
Eklerka też zaliczyłam dziś drzemkę i zasnę pwenie dopiero ok północy, a wstanę tradycyjnie po 4 albo 5 rano, mój M się śmieje że przygotowuję się do trybu życia jak mały już będzie po drugiej stronie ;)
Elajar super że dzieciaki są tak kochane, że dbają o kondycję i samopoczucie mamusi, i dobrze, że są zdrowe :)
Aniaczek i Zapominajko życzę Wam, by Wasze maluchy wzięły przykład z bliźniąt Elajar ;)
Natalia ile radości może przynieść dziecięca kupka, fajnie, że się udało :)

oj, dziewczyny, które dobijacie, czy przekroczyłyście 40 tydzień, by w końcu maluchy się nas Wami zlitowały i znalazły się wkrótce po drugiej stronie :)

Ostatnia edycja:
reklama
Nanu &&&&&&&& niech wszystko się szczęśliwie potoczy, trzymaj się dzielnie :tak:

a ja jak zwykle obudziłam się, zjadłam, ale chyba zaraz jeszcze się na chwilę położę...

nanu kciuki zaciśnięte z całej siły:-D

eklerka ja cię nie chcę straszyć ale kolejna majówka w kolejkę Ci wlazła.....do roboty!!!!:-D Goń Nikolę z brzucha:-D:-D:-D

My dzisiaj w nocy pięknie.... pobudka o 2 na papu a potem dopiero teraz:-D Córka mamie daje pospać...złote dziecko:-)

Nanulink, kciuki zaciśnięte! Stawiam, że do południa Matylda na świecie będzie, łiiii! :D

U nas też w miarę spokojna noc, choć na piersi było wiszenie po północy i po trzeciej. Teraz też, na dobry początek dnia ;))) zauważam coraz więcej pokarmu w piersiach, więc chyba zmierzam w dobrym kierunku Mlecznej Drogi. Trzymam Pimpusiowi dłoń pod pupką, a on mi bączki sadzi. Ciekawe, kiedy będzie kupka...

reklama
eklerkaa tej Twojej małej to chyba jednak za dobrze :sorry:
nanulika zaciśnięte :laugh2: jaaa.. bedzie nastepna dzidzia
natalia_bis to malucha nie trzeba budzic co 2-3 godzinki? :shocked2:

Współczuje wszystkim, którzy doświadczyli zgagi. Mnie dopiero dzis to zlapalo i zionę ogniem :no: piekło niesamowite.

Do góry