u nas dziś był upał chyba jak wszędzie, ale zaliczyliśmy z M mały spacer, bo nie mogłam już wysiedzieć w domu; miałam ochotę na przejście całego parku, ale się przeliczyłam, mały tak mnie chyba gniecie główką w szyjkę, że co kilka kroków musiałam przystawać; ale się cieszę, że jest już ciepło, tak bardzo mi tego brakowało
w nocy na siku też wstaję często i śluzu mam znacznie więcej niż wcześniej, ale to chyba nie wody... choć podobno mam brzuch tak nisko, że mogę nie doczekać końca tygodnia, ale to pewnie o niczym tak naprawę nie świadczy, choć wolałabym rozpakować się przed 20 maja, bo potem M ma wyjazdy i nie chciałabym, by jechał ze stresem, że może nie zdążyć wrócić... a więc zostaje nam nie szpitalne, ale romantyczne masaże szyjki ;P
Citrus bardzo fajny wózek, a kolor musi być prześliczny
Rysia dobre
i my też jeszcze się nie zdecydowaliśmy na żadne imię, czekamy że może mały sam nam powie ;-)
Eklerka też zaliczyłam dziś drzemkę i zasnę pwenie dopiero ok północy, a wstanę tradycyjnie po 4 albo 5 rano, mój M się śmieje że przygotowuję się do trybu życia jak mały już będzie po drugiej stronie
Elajar super że dzieciaki są tak kochane, że dbają o kondycję i samopoczucie mamusi, i dobrze, że są zdrowe
Aniaczek i Zapominajko życzę Wam, by Wasze maluchy wzięły przykład z bliźniąt Elajar
Natalia ile radości może przynieść dziecięca kupka, fajnie, że się udało
oj, dziewczyny, które dobijacie, czy przekroczyłyście 40 tydzień, by w końcu maluchy się nas Wami zlitowały i znalazły się wkrótce po drugiej stronie
Citrus bardzo fajny wózek, a kolor musi być prześliczny
Rysia dobre
i my też jeszcze się nie zdecydowaliśmy na żadne imię, czekamy że może mały sam nam powie ;-)Eklerka też zaliczyłam dziś drzemkę i zasnę pwenie dopiero ok północy, a wstanę tradycyjnie po 4 albo 5 rano, mój M się śmieje że przygotowuję się do trybu życia jak mały już będzie po drugiej stronie
Elajar super że dzieciaki są tak kochane, że dbają o kondycję i samopoczucie mamusi, i dobrze, że są zdrowe
Aniaczek i Zapominajko życzę Wam, by Wasze maluchy wzięły przykład z bliźniąt Elajar
Natalia ile radości może przynieść dziecięca kupka, fajnie, że się udało
oj, dziewczyny, które dobijacie, czy przekroczyłyście 40 tydzień, by w końcu maluchy się nas Wami zlitowały i znalazły się wkrótce po drugiej stronie
Ostatnia edycja:

jaaa.. bedzie nastepna dzidzia
piekło niesamowite.