reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2015

Ja mam materac kokosowo-gryczany gruby taki kupiłam z myślą o tym ze maly będzie z niego długo korzystał. Łóżeczko mam ze ściąganym bokiem żeby było na dłużej właśnie ☺zobaczymy jak się do moich planów odniesie główny zainteresowany☺

reklama
Ja też, jak pewnie 90 % z nas, kupiłam gryka-pianka-kokos. Choć pamiętam, że kilka miesięcy temu jak zaczęłam zgłębiać temat to sprzedawca w sklepie całkowicie mi taki odradzał - na rzecz jakiegoś super-hiper nowoczesnego piankowego za 1000 zł :)

A tak z innej beczki - jeśli są tu jeszcze jakieś dziewczyny z Trójmiasta lub okolic to znalazłam informację że od tego piątku, przez cały tydzień w "Mama i Ja" odbywać się będą jakieś targi z pokazami, konkursami i promocjami. Jestem ciekawa jak duże te promocje, mam nadzieję, że uda mi się kupić taniej fotelik cybex aton 4.

My mamy pianka kokos.

Tez miewam problem z niespokojnymi nogami, ale jakos ostatnio nie i o dziwo jak klade sie na boku to troche ustępuje. Co do chrapania, to byl ostatnio u nas kuzyn i mialam stereo, to olałam temat i dolaczylam ;-)

U nas tez pianka kokos :)
Ja dzis po wizycie synek wazy 2661 wszystkie wymiary ma na 35tc wiec idealnie :) z szyjka wszystko ok lozysko nie jest stare wiec same dobre wiesci :)

Mój maluch waży ok 2620 g :-) skubaniec od ostatniego razu przytył prawie kilo :-) a myślałam, że będzie dużo mniej :-) ale lekarz powiedział, że raczej więcej niż 3100-3200 nie będzie miał. Poza tym większość wyników super, więc bardzo się cieszę. Główka już bardzo nisko, ale szyjka jeszcze zamknięta i w miarę długa :-)
Ubranek w rozmiarze 56 mam mnóstwo, dostałam w spadku. Ale zaopatrzę się w kilka sztuk w rozmiarze 50, jestem przekonana, że będą dobre.

O materacu jakoś nie pomyślałam w ogóle... Mam kołyskę również w spadku - jeszcze ja w niej leżałam :-D kurde, muszę zaglądnąć co tam za materac jest! mam nadzieję, że nie tak samo wiekowy jak ja hahaha

reklama
Moja w 32 tc ważyła niecałe 1900g. Ciekawe jak to będzie w rzeczywistości, na ile te pomiary są prawdziwe... Z Danielem pomylili się w zasadzie o gramy. Ważył 3930g a wyliczyli, że będzie 4100g.

Ostatnia edycja:
Do góry