Usagitsukino
Aktywna w BB
Ja miałam pik dokładnie 2h po takim jak Twój ostatniZ tego co widziałam na forum, to są bladziochy a nagle jest pik, zrob jutro rano![]()

Edit: To miała być odpowiedź do @white_lotus
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja miałam pik dokładnie 2h po takim jak Twój ostatniZ tego co widziałam na forum, to są bladziochy a nagle jest pik, zrob jutro rano![]()
To sikne jeszcze wieczorem ale to moj ostatni easy homeJa miałam pik dokładnie 2h po takim jak Twój ostatniz wartości 0,62 nagle 1,21
Edit: To miała być odpowiedź do @white_lotus
Sikaj i działaj!To sikne jeszcze wieczorem ale to moj ostatni easy home![]()
Ja bym zostawiła na jutro, ale zaczęła działać już dzisiaj.To sikne jeszcze wieczorem ale to moj ostatni easy home![]()
Mam jeszcze domowe laboratorium ale one do dupy sie wybarwiaja. Bladusy takie.Ja bym zostawiła na jutro, ale zaczęła działać już dzisiaj.
Bo skoro mówisz,że ostatni to nie będziesz wiedziała jutro czy już jaśnieje czy nie.
Też ich nie lubięMam jeszcze domowe laboratorium ale one do dupy sie wybarwiaja. Bladusy takie.
easyhome o ile dobrze pamiętam mają czułość 25A czy na testach easy home, domowe laboratorium jest informacja jakiej są czułości? Ja mam jakieś testy z czułością 20 i one mnie denerwują bo za bardzo się wybarwiają i nie wiadomo kiedy już jest po piku. Chociaż z drugiej strony ten mój"pik" w tym cyklu miał tylko 0,86![]()
To one mają też jakaś czułość?! Ja zwariuje...A czy na testach easy home, domowe laboratorium jest informacja jakiej są czułości? Ja mam jakieś testy z czułością 20 i one mnie denerwują bo za bardzo się wybarwiają i nie wiadomo kiedy już jest po piku. Chociaż z drugiej strony ten mój"pik" w tym cyklu miał tylko 0,86![]()