reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

Dziewczyny, czy któraś z was bada sobie szyjkę w czasie cyklu i na podstawie tych obserwacji wyznacza owulację itp ?
Myślę co jeszcze mogę robić w nowym cyklu, żeby się udało. Mierzenie temperatury u mnie odpada bo pracuje zmianowo i z jakością snu jest słabo.

reklama
U mnie chyba, a raczej na pewno, lipa z piku. Moze to i lepiej bo szanowny malzonek tak mi dzisiaj dziala na nerwy, ze mala glowa.

Załączniki

• IMG_0469.png
    IMG_0469.png
    332,5 KB · Wyświetleń: 42
U mnie chyba, a raczej na pewno, lipa z piku. Moze to i lepiej bo szanowny malzonek tak mi dzisiaj dziala na nerwy, ze mala glowa.
Lipa to jest póki co u mnie, aczkolwiek szybko zaczęłam robić testy, zobaczymy co z tego wyjdzie 😊
U Ciebie pik może być za chwilę 😉

Załączniki

• Screenshot_20250511_180639_Premom.jpg
    Screenshot_20250511_180639_Premom.jpg
    195,9 KB · Wyświetleń: 36
reklama
Dziewczyny, czy któraś z was bada sobie szyjkę w czasie cyklu i na podstawie tych obserwacji wyznacza owulację itp ?
Myślę co jeszcze mogę robić w nowym cyklu, żeby się udało. Mierzenie temperatury u mnie odpada bo pracuje zmianowo i z jakością snu jest słabo.
Ja się totalnie nie znam jaka ona powinna być w której fazie cyklu więc nigdy tego nie robiłam.a druga sprawa jest taka że znając moje szczęście to co chwilę bym miała jakieś infekcje od grzebania tam 😁🤣

Do góry