niezapominajka876
Fanka BB :)
U mnie zawsze są nudności przed okresem, czasami takie że myślę żeCos mi ciezko na zoladku wiec chyba jutro jednak wjedzie poranny tescik. Czy to jednak PMS![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie zawsze są nudności przed okresem, czasami takie że myślę żeCos mi ciezko na zoladku wiec chyba jutro jednak wjedzie poranny tescik. Czy to jednak PMS![]()
Tak mam i mam ja od zawsze 2 ciążę beż leków bez nie wiedzy że ją mam .9
Dobrze kojarzę, że Ty masz trombofilię?
To ja raczej nie mam problemow zoladkowych. Wiec o ile apetyt itd to typowy PMS to tutaj niestety nie. Ahhhh jak ja nie cierpie wymiotowacU mnie zawsze są nudności przed okresem, czasami takie że myślę że. Oby u Ciebie były ciążowe
![]()
W moim najblizszym otoczeniu wzbudza to zdziwienie i raczej takie, ze mnie posralo. Jedna znajoma "jedynie" udzielila rady, ze jak chce trzecie to mam sie brac bo "wiesz jak to u ciebie jest" czyli dala do zrozumienia, ze nielatwo po obie ciaze po leczeniu.Omg no i co w związku z tym że chcesz 3? Super że chcesz! Super że tutaj jesteś bo masz już wiedzę i doświadczeniesą tutaj dziewczyny co mają 2,3,4. Tutaj nikt nie ocenia! Jest tylko zasada żeby nie pisać bezpośrednio o dzieciach, ale ilością możesz się pochwalić
![]()
Jak nie urok to…No to w środę może być![]()
No to nie jest fajna znajoma… 3 dzieci fajna sprawa, karta dużej rodziny, zniżkiW moim najblizszym otoczeniu wzbudza to zdziwienie i raczej takie, ze mnie posralo. Jedna znajoma "jedynie" udzielila rady, ze jak chce trzecie to mam sie brac bo "wiesz jak to u ciebie jest" czyli dala do zrozumienia, ze nielatwo po obie ciaze po leczeniu.
Kurde zazdroszczę wam tego libido, u mnie ciężko z tym.. boję się, że owulacja (o ile wystąpi ) będzie jutro lub środę, a mąż wraca w czwartek nocyjuż mu mówiłam, że ma mnie obudzić. Póki co tak to wygląda. Skończyły mi się domowe laboratorium i mam z allegro jakieś strumieniowe. Wklejam w apke pierwszy raz (uzależnia) Pocieszcie, że zdążymy
![]()
Co najlepsze, ciagle podkresla jaka to ona nie jest plodna, ze kazde z jej dzieci to jeden strzal... Z tym ze wiem, ze dwa z tych strzalow sa po stymulacji i oviNo to nie jest fajna znajoma… 3 dzieci fajna sprawa, karta dużej rodziny, zniżkimi się marzy 3! Nawet udało mi się przekonać narzeczonego także pracujemy narazie nad 1
![]()
Prawda jest taka ze w tej kwestii nie ma co słuchać sie innych, i przejmować ich opiniami, za duzo zle, za mało zle, za wczesnie zle, za późno tez zle, in vitro zle. Nie dogodziszW moim najblizszym otoczeniu wzbudza to zdziwienie i raczej takie, ze mnie posralo. Jedna znajoma "jedynie" udzielila rady, ze jak chce trzecie to mam sie brac bo "wiesz jak to u ciebie jest" czyli dala do zrozumienia, ze nielatwo po obie ciaze po leczeniu.