Angiee
Fanka BB :)
Też ostatnio szukałam i nie ma, więc biorę teraz inofem duo.Przeszukałam cały internet - nigdzie nie ma fertistim dla kobiet![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też ostatnio szukałam i nie ma, więc biorę teraz inofem duo.Przeszukałam cały internet - nigdzie nie ma fertistim dla kobiet![]()
Ja akurat miałam stymulację w marcu i nic z tego nie wyszło, teraz nic nie robiłam i coś ruszyło, ale biochem. Mój lekarz to wiem, co na to powie - będzie mi kazał przychodzić co chwilę na wizytę, żeby podejrzeć jak rosną pęcherzyki a później na wszelki wypadek da zastrzyk na pęknięcie. Każda wizyta 250 zł, więc dziękuję bardzoWidzę że miałaś stymulację.
To była moja 5 stymulacja latrezolem i ciąża nie stety poronienie .
Spytaj lekarza najlepiej
Dobrze kojarzę, że Ty masz trombofilię?Widzę że miałaś stymulację.
To była moja 5 stymulacja latrezolem i ciąża nie stety poronienie .
Spytaj lekarza najlepiej
Super ze masz dwojke dzieciaczkow i jak chcesz trzecie to jeszcze lepiejJa sie musze do czegos Wam przyznac, bo mnie to gniecie. Nie przyznalam sie Wam, ze ja mam dwojke dzieci. Synek ma prawie 3 lata. Nie wiem co mi odjebao, moge sie tylko domyslac. Po urodzeniu go w miare szybko podjelismy decyzje o drugim, bylam na innym watku i bylam przez niektore oceniana, ze po co tak szybko, zebym sie nacieszyla tym dzieckiem, ktore mam a nie juz myslala o nastepnym. Plus wiem, ze no ja mam dwojke, niektore z Was walczą o pierwsze a tez juz slysze komentarze, ze chyba oszalalam, ze chce trzecie... Ze przeciez juz mam dwoje wiec po co kolejne.
Wiecej grzechow nie pamietam...![]()
Wiem, ale strach jest. Taki wyścig z czasemNo patrząc na testy z 10 dnia, to nie obstawiałabym owulacji jutro
Ile dniowe masz cykle?
Omg no i co w związku z tym że chcesz 3? Super że chcesz! Super że tutaj jesteś bo masz już wiedzę i doświadczenieJa sie musze do czegos Wam przyznac, bo mnie to gniecie. Nie przyznalam sie Wam, ze ja mam dwojke dzieci. Synek ma prawie 3 lata. Nie wiem co mi odjebao, moge sie tylko domyslac. Po urodzeniu go w miare szybko podjelismy decyzje o drugim, bylam na innym watku i bylam przez niektore oceniana, ze po co tak szybko, zebym sie nacieszyla tym dzieckiem, ktore mam a nie juz myslala o nastepnym. Plus wiem, ze no ja mam dwojke, niektore z Was walczą o pierwsze a tez juz slysze komentarze, ze chyba oszalalam, ze chce trzecie... Ze przeciez juz mam dwoje wiec po co kolejne.
Wiecej grzechow nie pamietam...![]()
No to w środę może byćWiem, ale strach jest. Taki wyścig z czasem26/27 dni
Od maja 2024 :/ ale dopiero od lutego u naprawdę fajnej pani doktor jestem.Możesz powiedzieć jak długo się staracie?