reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

reklama
Widzę że miałaś stymulację.
To była moja 5 stymulacja latrezolem i ciąża nie stety poronienie .

Spytaj lekarza najlepiej
Ja akurat miałam stymulację w marcu i nic z tego nie wyszło, teraz nic nie robiłam i coś ruszyło, ale biochem. Mój lekarz to wiem, co na to powie - będzie mi kazał przychodzić co chwilę na wizytę, żeby podejrzeć jak rosną pęcherzyki a później na wszelki wypadek da zastrzyk na pęknięcie. Każda wizyta 250 zł, więc dziękuję bardzo 😆 Na razie odpuszczam, niech ten cykl idzie całkiem naturalnie

Ja sie musze do czegos Wam przyznac, bo mnie to gniecie. Nie przyznalam sie Wam, ze ja mam dwojke dzieci. Synek ma prawie 3 lata. Nie wiem co mi odjebao, moge sie tylko domyslac. Po urodzeniu go w miare szybko podjelismy decyzje o drugim, bylam na innym watku i bylam przez niektore oceniana, ze po co tak szybko, zebym sie nacieszyla tym dzieckiem, ktore mam a nie juz myslala o nastepnym. Plus wiem, ze no ja mam dwojke, niektore z Was walczą o pierwsze a tez juz slysze komentarze, ze chyba oszalalam, ze chce trzecie... Ze przeciez juz mam dwoje wiec po co kolejne.
Wiecej grzechow nie pamietam... 🙊

Ja sie musze do czegos Wam przyznac, bo mnie to gniecie. Nie przyznalam sie Wam, ze ja mam dwojke dzieci. Synek ma prawie 3 lata. Nie wiem co mi odjebao, moge sie tylko domyslac. Po urodzeniu go w miare szybko podjelismy decyzje o drugim, bylam na innym watku i bylam przez niektore oceniana, ze po co tak szybko, zebym sie nacieszyla tym dzieckiem, ktore mam a nie juz myslala o nastepnym. Plus wiem, ze no ja mam dwojke, niektore z Was walczą o pierwsze a tez juz slysze komentarze, ze chyba oszalalam, ze chce trzecie... Ze przeciez juz mam dwoje wiec po co kolejne.
Super ze masz dwojke dzieciaczkow i jak chcesz trzecie to jeszcze lepiej🙂 Ja mam tez ponad trzylatka na stanie

Omg no i co w związku z tym że chcesz 3? Super że chcesz! Super że tutaj jesteś bo masz już wiedzę i doświadczenie 🩷 są tutaj dziewczyny co mają 2,3,4. Tutaj nikt nie ocenia! Jest tylko zasada żeby nie pisać bezpośrednio o dzieciach, ale ilością możesz się pochwalić 😆🩷

reklama
Do góry