reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

Ja już po wizycie ale mam mieszane uczucia 😳endometrium 12mm, w lewym jajniku torbiel krwotoczna około 39mm i coś co przypomina ciałko żółte ale nie ma 100% pewności. Od dzisiaj acard i duphaston. Mam iść na betę i progesteron 19 maja. I jeśli się nie uda to we wtorek na cytologię i pakiet urogenitalny a mąż na badanie nasienia. Kolejny cykl z clostilbegyt i ovitrelle a potem drożność jajowodów 🫣
Mam nadzieje ze dalsze badania nie będą potrzebne! Trzymam kciuki 🤞🏻🩷 dajesz mały kropku!

reklama
Kurde zazdroszczę wam tego libido, u mnie ciężko z tym.. boję się, że owulacja (o ile wystąpi ) będzie jutro lub środę, a mąż wraca w czwartek nocy 😕 już mu mówiłam, że ma mnie obudzić. Póki co tak to wygląda. Skończyły mi się domowe laboratorium i mam z allegro jakieś strumieniowe. Wklejam w apke pierwszy raz (uzależnia) Pocieszcie, że zdążymy 😅

Załączniki

• IMG_8054.png
    IMG_8054.png
    60,6 KB · Wyświetleń: 37
U mnie się w końcu dziś w nocy zaczęło krwawienie. Eh i niestety mam takie natrętne myśli. Zastanawiam się, czy może teraz po tym biochemie uda się szybciej zajść w ciążę, czy znowu będziemy czekać kilka miesięcy :/ Myślę też, czy przyjmować sobie letrozol na własną rękę, bo mi został z poprzedniej stymulacji, czy lepiej nic nie mieszać. Ja swoje owulacje mam, ale późne, bo zazwyczaj w 20 dc lub nawet później i jak badałam estradiol to nie był zbyt dobry.
Z drugiej strony chyba fertistim i inne suple też już robią swoje, bo teraz miałam owulkę w 17dc i coś tam jednak ruszyło.
Ja bym nie robiła nic na własną rękę… można sobie pomóc ale też bardzo zaszkodzić.

Kurde zazdroszczę wam tego libido, u mnie ciężko z tym.. boję się, że owulacja (o ile wystąpi ) będzie jutro lub środę, a mąż wraca w czwartek nocy 😕 już mu mówiłam, że ma mnie obudzić. Póki co tak to wygląda. Skończyły mi się domowe laboratorium i mam z allegro jakieś strumieniowe. Pocieszcie, że zdążymy 😅
No patrząc na testy z 10 dnia, to nie obstawiałabym owulacji jutro:D
Ile dniowe masz cykle?

Kurde zazdroszczę wam tego libido, u mnie ciężko z tym.. boję się, że owulacja (o ile wystąpi ) będzie jutro lub środę, a mąż wraca w czwartek nocy 😕 już mu mówiłam, że ma mnie obudzić. Póki co tak to wygląda. Skończyły mi się domowe laboratorium i mam z allegro jakieś strumieniowe. Wklejam w apke pierwszy raz (uzależnia) Pocieszcie, że zdążymy 😅
Nie wygląda na owulację jutro :) myślę że bardziej środa wieczorem/czwartek

Nie ma nienormalnych pytań.pytaj o wszystko co siedzi ci w głowie tak żebyś czuła się spokojna.mam nadzieję że wszystko będzie w porządku i szybko wrócisz do ponownych starań ❤️
No jeszcze mam brozowe plamienia ale nic mnie nie boli .jestem ciekawa kiedy przyjdzie okres .

Czy uda mi się zajść ponownie.

U mnie się w końcu dziś w nocy zaczęło krwawienie. Eh i niestety mam takie natrętne myśli. Zastanawiam się, czy może teraz po tym biochemie uda się szybciej zajść w ciążę, czy znowu będziemy czekać kilka miesięcy :/ Myślę też, czy przyjmować sobie letrozol na własną rękę, bo mi został z poprzedniej stymulacji, czy lepiej nic nie mieszać. Ja swoje owulacje mam, ale późne, bo zazwyczaj w 20 dc lub nawet później i jak badałam estradiol to nie był zbyt dobry.
Z drugiej strony chyba fertistim i inne suple też już robią swoje, bo teraz miałam owulkę w 17dc i coś tam jednak ruszyło.
Widzę że miałaś stymulację.
To była moja 5 stymulacja latrezolem i ciąża nie stety poronienie .

Spytaj lekarza najlepiej

reklama
Do góry