reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

Ja sie musze do czegos Wam przyznac, bo mnie to gniecie. Nie przyznalam sie Wam, ze ja mam dwojke dzieci. Synek ma prawie 3 lata. Nie wiem co mi odjebao, moge sie tylko domyslac. Po urodzeniu go w miare szybko podjelismy decyzje o drugim, bylam na innym watku i bylam przez niektore oceniana, ze po co tak szybko, zebym sie nacieszyla tym dzieckiem, ktore mam a nie juz myslala o nastepnym. Plus wiem, ze no ja mam dwojke, niektore z Was walczą o pierwsze a tez juz slysze komentarze, ze chyba oszalalam, ze chce trzecie... Ze przeciez juz mam dwoje wiec po co kolejne.
Wiecej grzechow nie pamietam... 🙊
Ja też mam dwójkę i chcemy jeszcze . Najstarsza ma 13 młodsza 8 . 🙂

reklama
W ktores Andrzejki wstecz i mi i mezowi wywrozyli (obraczka na lancuszku) 4 dzieci. Dziewczyna, chlopak, dziewczyna, chlopak. Przed synem bylam w ciazy biochemicznej, pozniej syn, corka wiec obstawiam, ze jesli mialabym byc jeszcze w ciazy to moze syn :D

A tak na powaznie, chcialabym miec duzo dzieci, ale gonia mnie lata. Niby nie ma tragedii, 36 w tym roku, no ale...
oo widzisz, że nie tylko ja wierzę w tą wróżbę 🤭🤣 u mnie wychodzi dziewczynka chłopak dziewczynka chłopak dziewczynka

I mam córkę, syna, potem biochemiczna więc może teraz synek 🤭🤣

Niestety u mnie biało, czekam na 🐒🫠

Załączniki

• 20250513_061847.jpg
    20250513_061847.jpg
    171,9 KB · Wyświetleń: 78
Ja sie musze do czegos Wam przyznac, bo mnie to gniecie. Nie przyznalam sie Wam, ze ja mam dwojke dzieci. Synek ma prawie 3 lata. Nie wiem co mi odjebao, moge sie tylko domyslac. Po urodzeniu go w miare szybko podjelismy decyzje o drugim, bylam na innym watku i bylam przez niektore oceniana, ze po co tak szybko, zebym sie nacieszyla tym dzieckiem, ktore mam a nie juz myslala o nastepnym. Plus wiem, ze no ja mam dwojke, niektore z Was walczą o pierwsze a tez juz slysze komentarze, ze chyba oszalalam, ze chce trzecie... Ze przeciez juz mam dwoje wiec po co kolejne.
Wiecej grzechow nie pamietam... 🙊
kochana ,nie ma co się przejmować innymi.To wasze życie i wasze pragnienia,ludzie zawsze będą gadać .Super ,że masz już dzieciaczki♥️
Ja się przestałam tłumaczyć,a obiektem do komentarzy jestem bardzo dobrym.Mam dwoje dzieci 17 i 15 z poprzedniego małżeństwa,po 9 latach bycia sama ,poznałam obecnego partnera(nie ma dzieci) podjęliśmy decyzje o wspólnym dziecku i tak walczymy 3 straty i Biochem .
Z racji wieku słyszałam że po co mi to itp.A my chcemy mieć dziecko , oboje o tym marzymy i nic nikomu do tego🫢

Moje mutacje to
Mutacja PAI -1
MUTACJA MTHRF A 1298 C

Biorę kwas matylowy bo mam problem z jego wchłanianiem.
Odnośnie pierwszej mutacji w 2 ciążach bez leków 3 poroniona z lekami .

Zobaczymy co powie lekarz dziś na wizycie .

Moje mutacje to
Mutacja PAI -1
MUTACJA MTHRF A 1298 C

Biorę kwas matylowy bo mam problem z jego wchłanianiem.
Odnośnie pierwszej mutacji w 2 ciążach bez leków 3 poroniona z lekami .

Zobaczymy co powie lekarz dziś na wizycie .
A jakie leki miałaś?
Ja mam te same mutacje. U mnie tez byly 2 poronienia bez leków. Dopiero przy metylowanym kwasie foliowym, acardzie i zastrzykach z heparyna się udało.

reklama
Odkąd wiem, że w tym cyklu raczej nic się nie udało (mąż pracował po 12h i nie było ani siły ani możliwość zeby zadziałać...) to strasznie mi się on dłuży 🤧
dziś zaczęły mnie już boleć piersi czyli ta owulacja pewnie była tak jak myślę (5/6) 🥺 szkoda mi, ale pewnie nie będę wcale testować tego 20, możesz mnie przepisać na ławeczkę @niezapominajka876 🥲

Do góry