reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

reklama
Mnie też zapisz na ławeczkę. Zobaczę 12 maja czy była wogole owulacja bez stymulacji. I najwyżej wtedy się bardziej określę 😅

Czyli dobrze rozumiem, ze jak na razie nie jestem pewna co do daty testowania to laweczka? I np jak bede robila testy owu i zakladajac ze bedzie pik to wtedy przepisuje sie na testowanie?

Hej dziewczyny, to moje pierwsze kreski nie wiem czy mogę tu się wpisać na ławeczkę ? bo na pewno będę tu zaglądać, aktualnie byłam w ciąży, jednak czekam na @ bo się nie rozwija, wczoraj beta 70 (25.04 było 94) wczesna ciąża 5tc, wczoraj na usg kontrolnym wyglądało ok tzn. lekarz powiedział, że powinno zacząć się samo krwawienie bo wiadomo nie było nawet pęcherzyka, tylko jakiś ślad gdzie mogła się zacząć ciąża? Jakoś tak mówił.
Mam 30 lat i synka prawie 3letniego o którego staraliśmy się ponad rok ( po drodze poronienie w 8tc i druga ciąża biochemiczna)
Donoszona ciąża była z duphastonem i utrogestanem, tym razem też miałam duphaston, ale musiało być coś nie tak bo przy becie 15 i później jak rosła progesteron był 6 i 8max. Będziemy się starać dalej od razu i po cichutku liczę, że wyrobimy się w maju z testowaniem ☺️

Ostatnia edycja:
Hej, może i ja dołączę 👋
mamy jedno dziecko z 2022r, zaczynamy starania o rodzeństwo:) w marcu najprawdopodobniej biochem (dwa testy pozytywne, a następnego dnia okres spóźniony o 3 dni) także zobaczymy kiedy się uda... zapisz mnie proszę na testowanie 20 maja 😊

reklama
Do góry