koko.sanka
Fanka BB :)
CHE-MY, CHCE-MY!apropo sikania to ja dziś zakupiłam na allegro 10 pinków5 płytek i 5 patyków.
Ale nie chcecie wiedzieć ile ja mam testów w domu. To podchodzi pod obsesję
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
CHE-MY, CHCE-MY!apropo sikania to ja dziś zakupiłam na allegro 10 pinków5 płytek i 5 patyków.
z tym, że ja teraz to już testuję tylko jak mam transfer, na naturalnych cyklach nie lub jeden test. Więc po co mi to co mam i jeszcze dokupuję to nie wiem. To chorobaJa mam tylko 3 pinki płytkowejuż wiem, że za mało...
To ja nie mam żadnego juz .apropo sikania to ja dziś zakupiłam na allegro 10 pinków5 płytek i 5 patyków.
Wyślij trochę gołębiemz tym, że ja teraz to już testuję tylko jak mam transfer, na naturalnych cyklach nie lub jeden test. Więc po co mi to co mam i jeszcze dokupuję to nie wiem. To choroba
CHE-MY, CHCE-MY!
To już magazyn testówZobacz załącznik 1703233
W tych po prawej jest po 5 pasków w paczce, czyli razem 20 (19, bo jeden osikałam przed okresem).
Razem 32 sztuki.
I 10 pinków w drodze.
Nie oceniajcie! Po tylu latach to się jakoś tak zbiera, nie wiem, a ja KOCHAM sikać na patole
Nawet nie wiesz jak bardzo Ci zycze wysikania tego szczegolnego patola.Zobacz załącznik 1703233
W tych po prawej jest po 5 pasków w paczce, czyli razem 20 (19, bo jeden osikałam przed okresem).
Razem 32 sztuki.
I 10 pinków w drodze.
Nie oceniajcie! Po tylu latach to się jakoś tak zbiera, nie wiem, a ja KOCHAM sikać na patole
Po Ovi sikalam sobie zeby zobaczyc jak wygladaja dwie grube krechy.Btw nie wiem czy któraś z Was tak ma, ale np część z tych po lewej to są testy ŁADNE bo mi się podobająi jak już będzie pozytyw, to wtedy będę je sobie wszystkie osikiwać i patrzeć na kreski. Dlatego są po jednej sztuce
![]()