Patii26
Fanka BB :)
Dokładnie !Podloz poduszke pod dupsko. Wygodniej![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie !Podloz poduszke pod dupsko. Wygodniej![]()
Siema! Wbijaj na tą łajbę. Oby na nie za długo!Hej! Można dołączyć? Staramy się z Moim pół roku, ale na razie bezskuteczniedziś robiłam betę i zero, więc pozostaje mi tylko czekać na
grupa wsparcia by się przydała, jakieś girls power czy coś
![]()
Oby! Mam nadzieję, że szybko wszystkie przeskoczymy na następne forumSiema! Wbijaj na tą łajbę. Oby na nie za długo!
W marcu biochem, w kwietniu owulacja pełna parą, piękny pik, udało się zajść i znów biochem. Teraz w maju też piękny pik, owulacji nie czułam akurat w tym msc za bardzo ale okaże się za niedługo czy się udało zajść.A u tych z Was które przeszły przez biochemy - jak było z owulacją w cyklu po nich?
Hahaha, ja leje z Was laskiMój ostatnio to samonooo już głębiej się nie dało
![]()
Podobno tak jest, tak słyszałam od wielu tu dziewczyn. U mnie się sprawdziło ale też kolejnym biochemem się zakończyłoA to prawda, że po biochemię jest większa szansa, że znowu się zajdzie?
Piękna kreskaU mnie dziś taka sytuacja. Zobaczę jeszcze jutro. Nie ekscytuję się po biochemicznej w tamtym miesiącu.
Ja w kwietniu miałam dopiero pierwszy pozytywny test w dniu @. Także jest szansa.Tak, i jakaś iskierka nadziei na ten cykl jeszcze jest… ale z drugiej strony dwa dni przed okresem to już powinno coś być