reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

Hej! Można dołączyć? Staramy się z Moim pół roku, ale na razie bezskutecznie 🤷🏼‍♀️ dziś robiłam betę i zero, więc pozostaje mi tylko czekać na 🐵 grupa wsparcia by się przydała, jakieś girls power czy coś 😅
To świetnie trafiłaś, bo mamy tu mega super zgraną grupę wsparcia 😄 Zapraszamy 😀
Naszej prowadzącej wątek na weekend nie ma, więc pewnie jak wróci to wpisze Cię na ławeczkę skoro jesteś przed okresem 🙂

Edit: doczytalam, że @niezapominajka876 już Ci odpisała 😄

Ostatnia edycja:
reklama
Ciekawe 😮 to ja zawsze miałam Tardyferon i spoko działał na mnie. Bo po 3 msc brania jak badałam żelazo to było dużo wyższe. A czy Tardyferon też podnosi dodatkowo Ferratyne ? Czy na to się bierze ejakies inne tabletki ?
Tak, powinnien, bo ferrytyna to zapasy zelaza jednak ;)

Próbuję was czytać regularnie, ale mi nie wychodzi i mam jakieś milion stron do nadrobienia za każdym razem 😅
Ja jeszcze na żadnych kreskach nie musiałam nadrabiać ale tu wystarczy nie wejść przez kilka h i już 10 stron do nadrobienia 😅 właśnie nadrabiam dzisiaj cały dzień zaległe 15 stron a ciągle dochodziły nowe, więc z jakieś 25 pewnie 😂 na szczęście jestem już na bieżąco w miarę 😁

O co chodzi z tym " w cały świat "? Jakoś nie umiem tego składniowo zrozumieć o co chodzi 😅
To znaczy, że raz wychodzi tak, raz srak 😂 owulacja w cały świat to np. raz 10dc, raz 16, raz 20
Nie niee 🤣 mi prawie cały miesiąc wychodzą takie jak chwilę przed pikiem.jak próbowałam z nimi w marcu to w 12 DC miałam pik i ratio 1.17 a 3 dni później na USG dopiero pęcherzyk i owu w 19dc(potwierdzone pęknięcie)🤡 więc jakby nie USG to ja bym myślała że ta owu była 2 dni po piku a tu *****. Więc jak i tak muszę iść na USG to po co tracić kasę podwójnie 🤣

Nie niee 🤣 mi prawie cały miesiąc wychodzą takie jak chwilę przed pikiem.jak próbowałam z nimi w marcu to w 12 DC miałam pik i ratio 1.17 a 3 dni później na USG dopiero pęcherzyk i owu w 19dc(potwierdzone pęknięcie)🤡 więc jakby nie USG to ja bym myślała że ta owu była 2 dni po piku a tu *****. Więc jak i tak muszę iść na USG to po co tracić kasę podwójnie 🤣
O kurde 😱 ale dziwne 😮 ja mam nadzieję, że my się wstrzlilismy w owu w tym msc, bo jako tako jej nie czułam za bardzo, jedynie takie delikatne mrowienie co jakiś czas.

O kurde 😱 ale dziwne 😮 ja mam nadzieję, że my się wstrzlilismy w owu w tym msc, bo jako tako jej nie czułam za bardzo, jedynie takie delikatne mrowienie co jakiś czas.
Jednak to było w lutym,no ale patrz 😅 potem już nie robiłam bo w 15dc miałam wizytę i pęcherzyk 15mm.i pękł dopiero w 19dc.przy pcos jest zły stosunek lh:FSH,dlatego u mnie większość czasu to te pęcherzyki wgl nie pękały i robiły się torbiele.
One potem coś tam sobie zaczęły ciemnieć w tym 16dc i może byłby potem drugi skok.no ale jak ja mam się zastanawiać od którego liczyć owu to jednak wolę isc na USG bo mogłabym ją przegapić bo to jednak sporo dni różnicy 😅

Załączniki

• IMG_20250518_082430.jpg
    IMG_20250518_082430.jpg
    131,1 KB · Wyświetleń: 32
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry