Genadia
Fanka BB :)
Czekam już na wynik

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czekam już na wynik
Nie stety to prawda .Mnie próbował molestować taty kolega, jeszcze na jego oczach,gdy miałam 11 lat, byli obydwoje pijani. Pamiętam to jakby to było wczoraj a minęło 20 lat.. nie wyobrażam sobie,przez co przechodzi ofiara gwałtuzwłaszcza,że mamy takie chore środowisko,że często się sama obwinia bo "po co szła na te imprezę " "po co piła drinka"
koszmar po prostu. Trzymajcie się!
![]()
A co ty w tym kiblu będziesz robić?Zobacz załącznik 1703712
Mój owulak z teraz. Oby to szło ku dobremu. Generlanie dziś i jutro pracuję z kibla![]()
Sikać na owulki pewnieA co ty w tym kiblu będziesz robić?
Bo mnie to zaciekawiło
A co ty w tym kiblu będziesz robić?
Bo mnie to zaciekawiło
No dokładnieSikać na owulki pewnie![]()
Dziewczyny, strasznie mi przykro. Bez orgazmu... bez przyjemności... nie wyobrażam sobie, nie mieć go. Tak samo problem z "nawilżeniem" jak mam płodne to wkładka musi być a jeszcze nie dość jak seks w płodne to leję się ze mnie. I wiecie to nie jest też fajnie, mąż czasami narzeka że "mało czuje" bo ja jestem tak nawilżonajak seks w nocy to cały następny dzień z wkładką zmieniana co chwilę i nie, nie mam nic wszystko jest ok. Taki mój urok...