white_lotus
Fanka BB :)
O to jaTrzy strategiczne punkty
Od razu mi się przypomniał mem![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O to jaTrzy strategiczne punkty
Od razu mi się przypomniał mem![]()
Ru co? SikamMi się ostatnio śniło,że spotkałam po latach moją koleżankę z technikum i tylko po to,żeby się mnie czepiała ,że ją niby obgadujea ja nawet nie obserwuje jej w socialach ani nie mam żadnego kontaktu ze znajomymi ze szkoły
także nie wiem skąd ona mi wyskoczyła. A wcześniej dwa dni po miesiączce mi się śniło,że mój mąż stwierdził,że mam "ruchabne" usta i ,że dziwnie wyglądam i go bardziej niż zwykle kręcę i ,że to coś znaczy
i ,że mam cycki jak w ciąży
hahaha
mnie te dziwne sny czasami wykańczają
Piekny pikJa też miałam wyrzut śluzu przedwczoraj- czyli chyba zaczęły się płodne, no i dzisiaj coś poszło- sikam na patyki i taka sytuacja u mnietakże małżon musi się nastawić na wieczorne brykanko
i maraton
![]()
Zachowała się okrutnie... Przykro mi bardzo, że tak się zachowała. Mam nadzieję , że nie zdaje sobie sprawy jak to mogło zaboleć i nie zrobiła tego że złośliwości.A ja wczoraj dostałam na twarz wiadomości od koleżanki z pracy, kiedy ma zrobić test bo cos czuje, ze mogła zaliczyc wpadkę przez opóźnienie w założeniu ringa i ją piersi coś bolą ale tak inaczej, a w ciazy być nie chcę i schizuje czy czasem nie zaszła.
Czaicie - do mnie z takim tekstem, ktora półtora tygodnia temu straciła wyczekiwana ciążę ...
Zero taktu, tym bardziej, że zna całą moją historię....
Myślę, że właśnie nie, to na nieswiadomce było.Zachowała się okrutnie... Przykro mi bardzo, że tak się zachowała. Mam nadzieję , że nie zdaje sobie sprawy jak to mogło zaboleć i nie zrobiła tego że złośliwości.
No dokładnie może być tak, że to falszywy alarm tym bardziej, że się zabezpiecza, ale poczułam jakbym w twarz dostała...
Po co mi wiedza, że ma takie rozterki, mi której dwa razy się już nie udało i to przed chwilą w zasadzie...
Powiedziałam beznamiętnie, że niech idzie na betę, bo tak to do okresu codziennie będzie rozkmina, szanse prawie 0, ale niech to rozstrzygnie, a nie ból zadaje takimi rozterkami...
Jednym słowem za dwa tygodnie też sikamy synchronicznieJa też miałam wyrzut śluzu przedwczoraj- czyli chyba zaczęły się płodne, no i dzisiaj coś poszło- sikam na patyki i taka sytuacja u mnietakże małżon musi się nastawić na wieczorne brykanko
i maraton
![]()
Uuu, czyli wyłapałaś już pikaJa też miałam wyrzut śluzu przedwczoraj- czyli chyba zaczęły się płodne, no i dzisiaj coś poszło- sikam na patyki i taka sytuacja u mnietakże małżon musi się nastawić na wieczorne brykanko
i maraton
![]()