niezapominajka876
Fanka BB :)
Dziewczyny które macie luxmed, wiecie gdzie mogę zadzwonić żeby jakoś przyspieszyć wyniki progesteronu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też o tym porannym duszku ciągle myślęJa wróciłam z pracy, biorę się za porządki aby mi milej i szybciej oczekiwanie zleciało
Kusiło bardzo nasikac na patyk, ale nie, nie będę sobie tego robić, na szczęście już jestem w domu i nie kupiłam testu.
Mam też plan na następny miesiąc, zamówię te testy z easy home, dam szanse im jeszcze jeden miesiąci zobaczymy
Jakoś tak jestem pozytywnie dziś nastawiona, że co ma być to będzie, w środku czuję, że nic z tego ale trochę te duszki mi zasiały ferment w głowie![]()
Wydaje mi się,ze na rejestrację do luxmedu swojego.Dziewczyny które macie luxmed, wiecie gdzie mogę zadzwonić żeby jakoś przyspieszyć wyniki progesteronu?
Noo też duszki lubią namieszaćJa też o tym porannym duszku ciągle myślękończę pracę o 12:30 i najchętniej w domu zrobiłabym jeszcze jeden test
ale mocz nie będzie stężony jak po całej nocy więc bez sensu. Choć pewnie na bank zrobię jak mocz będzie ciemny
![]()
Z marcowych kresek nie utrzymała się żadna ciążaJestem jedną tą co poroniła.
Nie stety statystyki są brutalne na 50 ciąż zostaje 35 max .
Chyba coś się utrzymało bo na grudniowych jest trochę.Z marcowych kresek nie utrzymała się żadna ciąża![]()
Musisz podawać sobie podskórnie, najlepiej w brzuch/udo. Chwytasz trochę tłuszczyku z brzucha i robisz zastrzykTo heparyna z tego co rozumiem, wyszły mi w badaniach z Katowic jakieś mutacje
Na grudniowych jest dużo osób z kwietniowych, tam był wysyp serduszek, ale poszłam sprawdzić marcowe, i byłaś tylko Ty i JustynaChyba coś się utrzymało bo na grudniowych jest trochę.
Chodzi mi o początki marca.
Jeśli w tym roku się nie uda .to koniec ze staraniami .Nie chciałbym więcej tego przechodzić.Na grudniowych jest dużo osób z kwietniowych, tam był wysyp serduszek, ale poszłam sprawdzić marcowe, i byłaś tylko Ty i Justyna![]()