reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

reklama
Maja do 5 dni roboczych…. Ale zawsze wyniki były wieczorem tego samego dnia, tsh i prolaktyna wczoraj wskoczyły a to na czym mi najbardziej zależy w realizacji 🤣
Teraz tak myśle że jeśli faktycznie zrobią w 5 dni roboczych (czyli w piątek) to ja już będę po drugim prozku i becie bo planuje już w czwartek 🤣 żeby nie męczyć się sikańcami

Ja też zawsze marzyłam by mieć pierwsze dziecko do 25 roku ( urodziłam dzień przed 26 urodzinami ) a drugie dziecko do 30stki ( w marcu skończyłam 30 lat ). I do tego dążę, chcemy tylko dwójkę dzieci i później już jak dzieci będą odchowane to mieć czas dla siebie, na wyjazdy itp itd 🙂 także ja bym pewnie maks 35 mogła urodzić a później już bym nie chciała.
Ale rozumiem każdą kobietę, każda ma inny pogląd, a druga sprawa, życie weryfikuje 🤷‍♀️
Tak jak mówisz - życie weryfikuje. Mi się marzyło do 30 urodzić 2 dzieci, a tutaj 33 rok życia leci a ja pierwszy raz w ciazy. Ale dlatego gdyby się udało ta ciążę donosić to planuje szybko o drugie się postarać. A jak będzie zobaczymy

Robiłam test o 17:30, ale znów to samo było, czyli przez pierwsza minutę była kreska, cień od momentu gdy test nasiąkał moczem a później znikła, widać ją tylko pod jakimś kątem... Ehh, jutro powtórka, bo skoro dziś 9-10dpo, a owulke czułam bardziej ( tak słabo ) dwa dni po piku, to wtedy wychodzi na 9dpo. No nic, trzeba czekać, jeszcze trochę czasu jest 😅 ale cieszę się, że robiłam te pinki już od 6dpo aby zobaczyć jak one się wybarwiają, jak wygląda test jak nasiąka moczem itp, bo dzięki temu widzę, że wcześniej ta kreska nie pojawiała się wcale podczas wybarwiania, była totalna biel, a teraz ona jest.
Pierwsze zdj zrobione w pierwszej minucie, drugie zdjęcie zrobione po pół godziny. Marne, prawie nic nie widać na zdjęciach.

Załączniki

• IMG20250526172203.jpg
    IMG20250526172203.jpg
    630,2 KB · Wyświetleń: 111
  • IMG20250526175509.jpg
    IMG20250526175509.jpg
    869,3 KB · Wyświetleń: 108
Robiłam test o 17:30, ale znów to samo było, czyli przez pierwsza minutę była kreska, cień od momentu gdy test nasiąkał moczem a później znikła, widać ją tylko pod jakimś kątem... Ehh, jutro powtórka, bo skoro dziś 9-10dpo, a owulke czułam bardziej ( tak słabo ) dwa dni po piku, to wtedy wychodzi na 9dpo. No nic, trzeba czekać, jeszcze trochę czasu jest 😅 ale cieszę się, że robiłam te pinki już od 6dpo aby zobaczyć jak one się wybarwiają, jak wygląda test jak nasiąka moczem itp, bo dzięki temu widzę, że wcześniej ta kreska nie pojawiała się wcale podczas wybarwiania, była totalna biel, a teraz ona jest.
Pierwsze zdj zrobione w pierwszej minucie, drugie zdjęcie zrobione po pół godziny. Marne, prawie nic nie widać na zdjęciach.
Coś tam faktycznie przebija. A na betę nie chcesz iść ?

Dobra to co jeszcze brać żeby wspomóc kolejny cykl? Olej z wiesiołka pewnie trzeba brać dłużej, ale to ACC? Od którego dnia cyklu do którego używać? I jakiej firmy macie mio-inozytol ?

Ostatnia edycja:
reklama
No to ja jestem dużo gorszą mamą mając 35 lat niż jak miałam 21.

Zabawy nie chciałam, rzygac mi się już chciało od tych imprez i tego chlania. Teraz też mi się chce 🤣 w ogóle mnie to już nie kręci

Tyle że ja strasznie imprezowałam od 13 roku życia. To było straszne z perspektywy czasu

A czemu tak uważasz?
Że cierpliwość nie ta czy jak? 😀

Do góry