reklama

Majowe Mamy 2016

Cześć laski.
34 tygodnie bez przeziębienia i chyba mnie coś bierze nosz w morde!
Spróbuję powalczyć z tym do wtorku bo nie mam czasu na pierdołowate chorowanie.

U mnie się wszyscy śmiali, że mam sterydy w cyckach :-D zawsze fascynuje mnie teoria, że dziecko musi jeść minimum 20 minut z cyca -moje dziecię jak zassało to w mózgu czułam ciągnięcie a 7 minut zajmowało nam z karmienie z przewijaniem tyłka. Do 1 miesiąca jadła w nocy 2 razy a później już raz.
Karmiłam 5 miesięcy i to chyba był dobry czas. Zobaczymy jak będzie teraz.
W każdym razie zakupiłam 3 smoczki oby któryś podpasował:sorry:

Kaylla trzymaj się dzielnie!!!

Dziewczy, życzę Wam spokojnych świąt przede wszystkim bez zmartwień i wyjazdów na IP.
Uwaga na przejedzenia:-D:-D

reklama
Ostatnia edycja:
Ewa ja biore i tak i tak bo doustnie dziala dlugoterminowo ale dopochwowo szybciej uzupelnia po antybiotykoterapii, globulkach itd. ale bardziej krotkoterminowo.

Dziewczyny wszystkiego dobrego na Święta, spokoju, braku zgagi, bólu kręgosłupa przy stole i pięknego słoneczka.

Załączniki

• 2015-03-28 19.37.53.jpg
    2015-03-28 19.37.53.jpg
    225,8 KB · Wyświetleń: 87
Witam:happy2: u mnie noc z gatunku przeciętnych, czyli wstawanie 2 razy na siusiu, ciągnięcie więzadeł brzucha i ból kregosłupa przy zmianie boku. Czuję, że doszły mi kilogramy bo jak polezę za dlugo na jednej stronie to jestem cała obolała i odciśnięta.

Edziorka ja biorę asmag forte, zamiennie brałam przez jakiś czas laktomag (ten bez wit.B6). Jedna tabletka tego laktomagu odpowiada dwum tabletkom asmagu.

Kaylla co prawda święta w szpitalu to nic fajnego, ale masz rękę na pulsie i dla maleństwa to bezpieczne wyjście.

Ja też zyczę Wszystkim Wesołych i Zdrowych Świąt :biggrin2:

Dzień dobry :)
Piękna pogoda :) Ja spałam oczywiście z przerwami, ale już się do tego przyzwyczajam. Brzuch ostatnio twardy, z utęsknieniem czekam na kolejną wizytę u gin.
Odebrałam wyniki krwi i moczu. Wszystko idealnie, tylko jakieś pasma śluzu w moczu, nawet nie wiem co to znaczy.
Ja tez biorę laktomag b6, 3x1.

a ja mam chela mag b6. myslicie ze dobre ma wchlanianie?

ja wczoraj wieczorkiem bylam na krotkim spacerku do sklepu.. wyszlam takim pewnym krokiem a za jakis czas takie klucie w dole ze ledwo szlam. wrocilam z twardym brzuchem jak kamien ale juz sama nie wiem czy to mala sie tak obrocila czy taki skurcz mialam... :/.. a dzisiaj wlasnie sie obudzilam o 11!! tzn wczesniej wstalam po 5. tabletka.. platki i po 6 znow poszlam spac...

A calu brzuch miałaś twardy czy tylko kawałek? Bo skurcz to podobno brzucho całe twarde - ja jak spaceruje to tez mi twardnieje ale do wysokości pępka wyżej jest mięciutkie. Ale może mamusie doświadczone powiedzą jak to wygląda dokładnie :)

Ja mam magvit b6 i aspargin

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry