reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Majowe Mamy 2016

Kaylla, nie dziwię się, że się wkurzyłaś. Czyli na Polnej ktg mają inne...Na Lutyckiej trzeba było czuwać, bo za każdym ruchem dziecka trzeba było nadusić/nacisnąć przycisk i pokazywał się na monitorze komunikat: zarejestrowano ruch płodu.

reklama
no i sie drzemnelam jeszcze, teraz sie czuję jak jakas przytlumiona :p

Malutka a baze pod fotelik też zamierzacie kupic?
Bo ja miałam chęć na fotelik maxi cosi z bazą, ale mąż mnie uświadomił, że w naszym aucie nie ma fotel,żeby takowy podłączyć, także pierw musielibyśmy zmienic auto :-D

Ewa no to ciekawe czy zdejma Ci dzisiaj ten krążek. Daj znac po wizycie.

Kciuki za dzisiejsze wizyty ! ;-)

Kaylla to ktg to Ci obrzydnie totalnie, a ja jeśli nie przenosze to najprawdopodobniej tylko przy porodzie ew.doświadcze, chyba ze cos sie zadzieje do terminu i trafie do szpitala.

Ide cos wszamac i biore sie za sprzątanie.

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w Forum BabyBoom

Kameleonleon w pewnym momencie przestałam czytać recenzje wózków, bo ludzie są kolorowi i trudno porównywać potrzeby; wybierałam pół roku, czytałam, a mąż wszedł do sklepu, zobaczył Quinny i bez czytania orzekł, że taki… ostatecznie ma się też podobać; A te Igo no super Ci powiem! Ja bym zostawiła.

Nocka średnia- dziecko szalało! Może po moim paracetamolu, bo tak mnie gardło bolało, że miałam wrażenie, że się uduszę... Pobudka wczesna , bo ostatnie badanie krwi i moczu przed porodem zrobiłam. Po południu dowiem się co uważa drX na temat szczepień w pierwszych dobach.

Jest mi już bardzo ciężko....

Hej dziewczyny moja noc dzis koszmarna :(:( poszlam spac po 21 wstalam przed 24 na sisiu i klade sie znow a za chwile corka sie budzi i koniec spania :D Ona chciala Ogladac bajki...no to sie polozylam kolo niej i dupa usnac nie moglam:/ i tak do 4:/ pozniej i tak usnac nie potrafilam a jak uslam to o 7 pobudka bo musialam oddac krew i mocz. Przyjechalam i zaczelam sprzatac teraz chwile odpoczywam i trzeba zabrac sie za obiad :D milego i spokojnego dnia :****

kasik, niestety bez bazy też. Nasz samochód nie ma mocowania isofix, zmuszeni jesteśmy zapinać na pasy fotelik ;( Baza to wygoda, no ale auta nie zmienię...

kameloenleon, co człowiek to opinia. Ja bym zostawiła Igo na Twoim miejscu. Widziałam i ogólnie jest fajny. Każdy z nas ma inne potrzeby itd. To tak, jak z wakacjami all inclusive jest ;/ Człowiek myśli, że własną służbę będzie mieć na miejscu, że będzie tak jak on chce, bo on zapłacił za AI...

Ja dziś kończę prasowanie (na szczęście mam tylko kilka pieluch i ze dwa ciuszki), muszę też te znaczki do szuflady z ciuszkami zrobić w końcu :) W planach też wstępne przygotowanie rzeczy do szpitala mam. Przynajmniej w jedno miejsce je poznosić :D
Wczoraj na warsztatach rozdawali Bepanthen maść i tym sposobem dorobiłam się dwóch próbek 30g :D Nie było żadnych butelek, wkładek laktacyjnych, podkładów poporodowych. Na szczęście, bo tego mam już za dużo. A i była fotobudka można było sobie zrobić zdjęcie z różnymi gadżetami :D
Oglądam "Na dobre i na złe" i zaraz się ogarniam. Nie mam pomysłu na obiad... kompletna pustka ostatnio w tej kwestii.

reklama
Ja wczoraj szukałam kosmetyków dla dzieci w wersjach mini, takich jak do podróży się bierze, żeby mieć co przetestować. I jedyną firmą która produkuje takie rzeczy jest j&j a tego używać nie będę :-/

Też mamy fotelik bez bazy, nawet nie wiem czy u nas w aucie jest isofix, podejrzewam, że nie. Ale i tak tylko mąż będzie pakował małą do auta więc niech się męczy.

U mnie na obiad gołąbki. Nagotuję na kilka dni i spokój :-)

Napisane na D6503 w Forum BabyBoom

Do góry