Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Ania fajny wózek !!
Co do fotelików ja też mam maxi cosi cabrio fix
Opadł wam już brzuch ? Mnie tak. Niby lepiej mi się teraz oddycha ale częściej muszę siusiu, bardzo źle mi się teraz chodzi i zwijaja mi sie majtki po brzuchem i mnie obcieraja.W ogóle to strasznie się mecze, często mam skurcze przepowiadające i czuje główkę małego bardzo nisko. Chyba rzeczywiście urodze wcześniej. W czwartek mam wizytę u gin plus wymaz na gbs więc zobaczę co powie. Byłam dziś zrobić mocz i morfologie i przepisała się do innej przychodni bo tam jest pediatra do którego chce młodego zapisać. Zaliczyłam też zakupy. Zaraz zjem pyszna kremówke . miałam też w planie podpisać deklaracje wyboru położnej ale już tak byłam zmęczona że nie dałam rady. Zrobię to w poniedziałek. Teraz bardzo powolutku chodzę i większość dnia leze. Łóżko to teraz moje centrum zarządzania wszechświatem. Jednak mimo tego że cała ciążę dobrze znosilam to tą końcówka jest ciężka.
Was też męczą skurcze i czujecie że to już za chwilę ? Nie wiem czy wraz z moim kroczem jesteśmy gotowi na poród już za chwilę![]()