reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
Kochane poradźcie mi co mam robić poszłam do wc a na wkładce pojawiła się krew tak jak początek okresu załatwiłam się wycieram a tam czerwono cała się trzese czy to oznacza....nawet nie chce myśleć o najgorszym nic w sumie mnie nie boli...wiem że mój lekarz ma urlop co robić?????przepraszam za ten opis ale nie da się inaczej...

Kochane poradźcie mi co mam robić poszłam do wc a na wkładce pojawiła się krew tak jak początek okresu załatwiłam się wycieram a tam czerwono cała się trzese czy to oznacza....nawet nie chce myśleć o najgorszym nic w sumie mnie nie boli...wiem że mój lekarz ma urlop co robić?????przepraszam za ten opis ale nie da się inaczej...

Jak krew jedz od razu na dyżur. Tu nie ma co zwlekać.

Cześć dziewczyny,

Chciałam do Was dołączyć - termin początek maja 1-3.05.2016 r. ciąża zagrożona:/ (mam krwiaka kosmówki ) już dwa tyg. przeleżałam w szpitalu, teraz leżę w domu. Mam nadzieje że wszystko będzie oki.
happymamusia - jedź do szpitala i nie martw się na zapas u mnie też się tak zaczęło - jestem z Poznania - byłam raz na Raszei a raz na Polnej!

happymamusia - jedź do szpitala i nie martw się na zapas u mnie też się tak zaczęło - jestem z Poznania - byłam raz na Raszei a raz na Polnej![/QUOTE]Teraz mam jechać tak przyjmą mnie bez problemu?????

happymamusia - jedź do szpitala i nie martw się na zapas u mnie też się tak zaczęło - jestem z Poznania - byłam raz na Raszei a raz na Polnej!
Teraz mam jechać tak przyjmą mnie bez problemu?????[/QUOTE]

Tak, przyjmą Cię na pewno! Najlepiej jeśli masz w okolicy szpital stricte ginekologiczno-położniczy jak np. Karowa w Warszawie, tam z takimi plamieniami przyjmują z biegu. Jeśli nie - jedź na najbliższą izbę przyjęć.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry