Patrycja Kot
Początkująca w BB
GosiaLew - no właśnie,boje się tego ze nie będę umiała robić sobie sama zastrzyków...
masakra po prostu. Strasznie się boje
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

jestem w ciąży, mam wahania hormonów i jak się wkurzę to jestem wkurzona, wtedy wszyscy mi schodzą z drogi bez dyskusji i jest lepiej
I tak zawsze mówiłam, ze ja muszę wpaść bo inaczej nigdy się nie zdecyduje tak panicznie się bałam złego samopoczucia w ciąży
13x13 dzisiaj chyba ja dla odmiany ponarzekam. Wczoraj miałam najgorszy dzień w tej ciąży prawie zmdlalam i zaczęłam wymiotowac. To możliwe żeby na tym etapie się takie dolegliwosci zaczynaly bo wlasnie wchodze w 12 tydzien :-/
dominiacela ja o ile przed ciążą byłam dość impulsywna tak teraz wszystko mi jedno co się dzieje. Za to chodzę ciągle przygnębiona. Wkurza mnie tylko to że na nic nie mam siły :-( Może to efekt tego, że dziecko dosyć niespodziewanie mi się udało znaczy brałam pod uwagę ta ewentualnosc ale co innego brać pod uwagę a co innego stanąć przed faktem dokonanymI tak zawsze mówiłam, ze ja muszę wpaść bo inaczej nigdy się nie zdecyduje tak panicznie się bałam złego samopoczucia w ciąży
te plamienia to jakies fatum tylko się stresujemy pomijam ze większość z nas jedzie na duphastonie ja zresztą tez :/ mam nadzieje ze jeszcze z max tygodnie i wszystko się uspokoi