Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

też mam luxmed i jestem w teraz przeszczęśliwa 

ja też nie mam objawów (póki co) i dzięki losowi -bo od 6 tygodnia w poprzedniej ciąży ja zaczęłam wymiotować to skoczyłam w 22tc heheTroszke wychodzi przez cala ciaze ale jakos mam większe zaufanie do prywatnych ginow niż nfz - przeboleje kaske![]()
póki co nie czuję się wcale jakbym była w ciąży brak @ nawet nie może być objawem bo jestem jeszcze przed terminemTo ja się znowu witam -po wykładach padam na twarz i ledwo na oczy widzę
Widzę, że emocje są przed pierwszymi wizytami itp.
Podziwiam Was z tą betą :-)
Kami.p -może nieciekawy czas spowodowany jest Twoją drażliwością??? ;-) ja też dałam M trochę popalić ale musi mi wszystko wybaczyć
Kachaa87 ciekawa teoria bo zazwyczaj Ci sami lekarze pracują i prywatnie i na NFZ Ci :-) tyle że prywatnie muszą być milsi. Idealnie jest iść do prywatnej kliniki na NFZ -bo z tego co wiem NFZ robi kontrolę za kontrolą i narzuca takie normy do tych wizyt -szkoda, że w państwowych przychodniach tak tego nie traktują...
Anno -super wiadomość, gratuluję!!!
Jajeczko89 -od groma!!! samo prowadzenie ciąży prywatnie to w Warszawie ok 3.000,00zł a do tego badania przed każdą wizytąteż mam luxmed i jestem w teraz przeszczęśliwa
Pola91 nie czytaj takich rzeczy. Ja też straciłam pierwsze dziecko, w drugiej ciąży myślałam, że oszaleję -teraz mam nadzieję że wszystko będzie cudnie i nie mam zamiaru się zamartwiać
niusiaM86 jak samopoczucie??? ok oprócz tego, że tak patrzę po nickach i chyba jestem tu najstarszaja też nie mam objawów (póki co) i dzięki losowi -bo od 6 tygodnia w poprzedniej ciąży ja zaczęłam wymiotować to skoczyłam w 22tc hehe
Pozostałe mamusie pozdrawiam i uciekam :-) do nauki!!!