Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ewelina89 cudne piesie. Brawo dla dzielnej mamusi.
Ja za to dzisiaj cały poza domem. Najpierw Disney on ice pofem kino i tak zleciało. Od tego siedzenia ciagle dzis to rwa mnie złapała aż na schody wejść nie mogłam.
GosiaLew ale Ci zazdroszę tak fajnie spędzonej niedzieli. Ja za to cały dzień w domku, no i większość czasu w łóżku. Nic mi się nie chce
Jedyny plus, że mój Maluszek mnie rozpieszcza swoimi coraz bardziej intensywnymi i częstrzymi fikołkami w brzusiu. Narazie to jest bardzo miłe uczucie, uwielbiam <3
No wkońcu dziś rozpoczeliśmy 16 tydzień <3
Tak, już od dwóch tygodni czuje mojego Maluszka z dnia na dzień coraz bardziej ;-) Dziś to chyba nawet drzemki sobie odpuścił, bo cały czas się wierci :-)
Jeśli chodzi o płeć to czekam na połówkowe. Jestem zdania, że we wcześniejszych tygodniach to bardziej loteria, a nie chce się nie potrzebnie nastawić. Przynajmniej jeszcze nie korcą mnie aż tak zakupy
Witam w klubie, synek sie obudził na chwile o 4:40 i ja juz mam pozamiatane spanie. Za godzine musze wstać, pojechać z małym na pobranie krwi a potem do pracy. Nie przeżyje chyba.
Ja wstałam o 5, jak mężowi budzik do pracy zadzwonił. I od tamtej pory też nie śpię. Oglądam jakieś filmy na yotube. Zaraz pewnie wstane, jakieś śniadanie zjem. Bez sensu leżeć.
A zasnąć też nie mogłam. Mam wrażenie, że gazy strasznie mi się zatrzymują i brzuch mnie przez to boli. Nie ma na to chyba żadnego sposobu.