Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No ale to jest takie zapytanie, że wystarczy jej odpowiedź ok... i koniec tematu. Nawet nie zapytała, jak wnusio będzie mieć na imię.Jak tu wypracować kompromis: wtrąca się - źle, nie wtrąca się - też niedobrze. Malutka, no ale jak od drzwi już Was pyta jak po badaniu, to znaczy, że chyba się interesuje jednak.
Ja nie oczekuję od teściów i swoich rodziców zakupów dla mojego dziecka, ewentualnie jakiś drobny upominek. Będą chcieli - dadzą, nie będą chcieli - nie dadzą. Moja siostra po swojej córce wszystko sprzedała. Pytałam kiedyś o bujaczek-leżaczek, ale mi odpowiedziała, że jej córka używa go teraz dla lalek, więc nie może mi go dać.
Takie podejście mieliśmy też i ze ślubem i z kupnem, i z wykończeniem mieszkania. Lepiej samemu i po swojemu
Tak myśle, że to po tym, bo jak brałam witaminę C na zakwaszenie było podobnie.Malutka466 ja teraz też miałam ciemniejszy mocz a nie był to poranny a piję dużo wody, ale brałam rutinoscorbin więc u Ciebie może być po cerutinie.

Ewa90 i Kaylla - biedulinki nasze - mam nadzieję, że jutro obie ze szpitala wyjdziecie. Nie znoszę szpitali i najchętniej nawet rodziłabym w domu, ale ... mąż się boi
Chciałam zakupić kosz na pieluszki Tommee, pościel, materacyk, ale jestem w jakimś strasznym stanie niezdecydowania... nie wiem czego chcę... Koszmar.