madzia0903
Fanka BB :)
Ewa90 mi tydzień temu przyszedł albo ze wpisujesz kiedy die urodziło pierwszy ząbek pierwsze słowa itp
i z bebiko to jest
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
wiesz, nikt chyba nie chce, żeby pacjentka pojawiła się za 3 dni, bo coś przeoczyli - z ciężarnymi nie ma żartów
Ja dostałam z Hippa i z Bebiko to pudełko wspomnień z takim albumem. Z Bebiko przychodzi dopiero po ponad miesiącu od zarejestrowania się. A i dostałam z Musteli jeszcze do testowania wodę perfumowaną ;/Przyszła mi paczka z Hipp co się logowałam , 7 rabatów 20% znizki na różne kosmetyki do wykorzystania w rosmanie ,husteczki pielęgnacyjne od 1 roku życia i poradnik przyszłej mamy.
A te dziewczyny które się logował na różne strony , dostałyscie juz coś ? Bo mi dopiero 1 paczka przyszła a w około 5 miejsc się logowalam :/